חייבת לשתף-יושב לי על הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תכננו בעלי ואני לעשות יום הולדת לבנות ביום רביעי הזה.
    המשפחה המצומצמת של בעלי היא 13 נפשות בלי ילדים.
    יוצא שיהיו ביום הולדת בערך 28-30 איש.

תיכננו להזמין פיצה (צריך לפחות 6 מגשים אם לא יותר בהנחה שאוכלים 2 משולשים לפחות),ממתקים,בלונים וכו'..

אתמול הבאנו שזה הולך להיות לנו "הוצאה" (גם 300-400 ₪ נחשב לנו כרגע להוצאה...) והצעתי לבעלי (וקיוותי שהוא לא יסכים איתי) שאולי נוותר על היום הולדת הזאת והוא אמר :"זה רעיון. הן עוד קטנות ולא כ"כ מבינות אפשר לדחות את זה ולעשות להן שנה הבאה..."

חשבתי על זה ובלב כבר ולא ב-100% אמרתי:"יאללה,נוותר.."
    אמרתי לאמא שלי שבסוף לא יהיה והיא לא מוכנה לזה.... אחותי משגעתת אותי שהיא תקנהה פיצות ודברים ולא מעניין אותה ולי זה לא ממש נעיםם להרגיש מסכנה כזרת שלא יכולה לעשות יום הולדת לבנות שלה..

בא לי לעשות להן מאוד,אבל מצד שני אני גם מבינה את המצב הדחוק...
    בקיצור,עצוב לי,יש לי מעוקה בלב ואני לא יודעת מה לעשות!

7 תגובות
עמוד 1
  • ראשית זה גיל שבאמת הן לא ממש מבינות ומבחינתן מספיק יומולדת בגן,
    אבל-
    אם את כ"כ רוצה וביטול היומולדת זה ממש מעיק עלייך אז זה משהו אחר.
    אולי תנסי למצוא פיתרון אחר. נניח יום כיף את, בעלך והבנות. או בבית רק את, בעלך, הבנות ואולי גם הסבתות משני הצדדים , כמה שיותר מצומצם?
    השאלה אם את רוצה בכלל להתפשר כי אם לא, אז תעשי כמו שתכננתם ותחשבי שזאת הוצאה הכרחית, כמו קניות בסופר , תשלומי חשבונות וכאלה. בסה"כ לא השתוללתם ו- 300,400 שח זה די סביר ליומולדת.
  • דבר ראשון
  • אם 300-400 זה הוצאה כספית כבדה לכם אז תוותרו על הפיצות.
    לא חייבים אוכל, נשנושים זו גם אפשרות ואתן לך דוגמה טוב שאנחנו עושים המון במשפחה:
    * פלטת ירקות צבעונית - גמבה גזר מלפפון עגבניה
    * לחם פרוס (או בגט אם בא לך להתפרע) שמורחים עליו שמן זית וזעתר ולתנור ל 15 דק' בחום של 150 מעלות
    * קרקרים מלוחים
    * גבינות לבנות - לכל קופסה 250 גרם את מוסיפה תוספת אחרת: זיתים, בצל ירוק, שום... כבר יש לך 3 מטבלים
    היד נטויה וניתן להתפרע עם הדמיון
    ואחרי האוכל -
    * עוגת יומולדת שאפית או אחת הסבתות
    * שתיה קלה ושתיה חמה
    * וופלים ועוגיות
    * מעט במבה לשולחן בשביל הבנות.

לדעתי התפריט הזה הרבה יותר מלא מאשר כמה מגשים של פיצות וזה יעלה לך הרבה פחות.
    פשוט לעדכן מראש את האנשים שזו לא ארוחה אלא כיבוד קל.
    הרי העניין פה הוא לא האוכל אלא היומולדת של הבנות.
  • אני הייתי לוקחת את העזרה, אצלנו סבתא קנתה את החטיפים
    ואני הכנתי את הפיצות לבד, זה עלה פחות בהרבה!
    וגם היה יותר טעים ומעניין.

ואת הסלטים אמא ואני ביחד הכנו.

אני השקעתי יותר בויזואלי כמו הפתעות, עיצוב וכו'.

אם אפשר לקבל עזרה למה לא?
    מדובר בחטיפים, אפשר לקנות את הפשוטים יותר.

• אמרתי לבעלי שאני אכין ושזה יצא יותר זול אבל הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאני אטרח יותר מידי ושאבוא מעולפת וחסרת כוחות ליום הולדת.....

• איפה את גרה? אצלנו בחולון כמעט כל הפיצריות מוכרות מגש ב20 שח..
    זה ממש משתלם!!!
    ובכללי אפשר גם להכין בבית תמיד יותר זול.
    משיח נתנה לך אחלה תפריט!

• וקנין, יש את הפיצריות שמוכרות בזול והפיצות על הפנים. אבל יש את פיצה קיד ולידה פיצה שמש שגם כן ב-20 ש"ח והן טובות.מכירה? מה שכן, בהיריון אם יש דבר שהכי מגעיל אותי זה פיצה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה