צריכה חיזוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה קורה??? זהו מחר זה מתחיל... אנחנו מתחילים את טיפול הivf. מחר יש לי פגישת ייעוץ עם האחות ואני כבר יעשה אולטראסאונד ובדיקות דם ומחר נתחיל כבר הזרקות. אני מתחילה קצת להילחץ. רציתי לדעת למה לצפות? אחרי כמה זמן מקבלת המחזור עושים שאיבה?! עד כמה הזריקות האלה באמת נוראיות? אוףףף אני מפחדת!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה!!
    מאחלת לך המוון בהצלחה!! שיהיה טיפול ראשון מוצלחל ואחרון!
  • קודם כל ב ה צ ל ח ה בהתחלה הכל מלחיץ הזריקות בעלי עשה לי כי אני מפחדת מזריקות..בשאיבה הייתי נוראה לחוצה אבל עבר בשלום ההרדמה מהירה אז אין מה לפחד והיו לי קצת כאבים אחרי השאיבה הייתי בבית במשך 3 ימיים והחזרה שזה התהליך האחרון הוא היה מרגש...
    נ.ב בזריקות הייתי נוראה עצבניצ לחוצה מומלץ להיות רגועים....
    אז בשורות טובות אהובה ושהיה לך המון בהצלחה ובטא חיובית אמן אמן אמן
  • הייי
    המון המון בהצלחה...
    שום דבר לא נורא כמו שהוא נשמע!!!

בערך 10 ימים אחריי תחילת הטיפול טת כבר באה למעקב ובין היום ה 12 ל 14 כבר יש שאיבה
    ליטלילי

• תודה רבה בנות!! אתן פשוט מקסימות !!! שיהיה בהצלחה לכולן! מחזיקה אצבעות לכל אחת ואחת מכן!
  • היי מתוקה דבר ראשון בהצלחהההההההה!!

השאיבה אצלי הייתה ביום ה-14. ממש לא רציני, מתבצעת בהרדמה מלאה ומתעוררים ממש מהר. אח"כ עד ההחזרה (3 ימים אחרי) התפנקתי בבית.. וגם 3 ימים אחרי ההחזרה כמובן שהמשכתי עם הפינוקים

הזריקות ממש לא נוראיות וב"ה מחר תררי שהכל קטן עלייך ואת מתקרבת בצעדי ענק לעבר המטרה.

אמן וזאת תהיה ההפרייה הראשונה והאחרונה ויהיו בשורות טובות. באמת שזה לא נורא...

שוב בהצלחה

לילך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה