פורקתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...
    אני עובדת בחברה סלולרית בתור נציגת שירות..
    היום אני בדיוק חצי שנה שם.
    מאז שנכנסתי להיריון אני הולכת לעבודה בחוסר חשקק..
    צריכה לקום מוקדם בשביל להספיק להגיע לפני 07:45
    העבודה ליד קניון עזריאלי ואני גרה בכפר סבא..
    הנסיעות ממש עושות לי לא טוב ובנוסף אני עובדת שני ערבים בשבוע
    שאני מסיימת ב21:30 לעבוד אני מגיעה רק ב12 בלילה הביתה..
    ירד לי החשק ללכת לעבודה והתייעצתי עם בעלי שאולי כדאי שאני יעזוב שם
    אבל הוא אמר שאני אנסה לשרוד עד אחרי הלידה ורק אז יעזוב..
    אבל אני לא מסוגלת.. המשכורת שלנו בנויה שם מבונוסים ואיך שנכנסתי להיריון
    והתחלתי להחסיר אז גם הבונוס היומי שלי ירד בגלל החיסורים שלי...
    כמעט כל חודש יש לי לפחות שבוע של חיסורים.. בגלל כל מיני תסמינים שמופיעים באותו השבוע..
    אני לא מסוגלת יותר ואני נוסעת אם זה בבוקר או אם זה בצהרים לעבודה בחוסר חשק
    כבר לא בא לי ללכת למקום הזה.. ובנוסף מי שיודעת מה זה להיות נציגת שירות זה כל היום לחטוף צרחות קללות ולשמור על סבלנות... אני ידעתי את זה לפני שנכנסתי לעבודה הזו פשוט עכשיו שאני בהיריון אני כבר לא עומדת בזה ואני רגישה יותר ממה שהייתי לפני שנכנסתי להיריון...
    מה אתן הייתן עושות??? בעלי אומר שלא שווה להתפטר מכיוון שעכשיו אף אחד לא יקבל אותי שאני בהיריון.. למרות שאין לי בטן עדין.
    אבל בכל זאת אני לא חושבת שאני אשרוד שם.. אין לי כבר כוחות נפשיים!
    אני אוהבת לתת שירות עם כל הקשיים שבכך אבל אני לא מסוגלת עם הנסיעות,המשכורת הנמוכה שנחתה לה בגלל כל מיני איחורים וחיסורים במהלך החודש... אז למה לי להמשיך לעבוד שם???
    מה אתן מציעות לי??

סורי על החפירה ושיהיה שבוע טוב ומוצלח!

5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני הייתי באותה סיטואציה בהריון קודם...
    עבדתי בשימור בכפר סבא ו עבודה האינטנסיבית+הנסיעות גרמה לבונוסים להעלם ולמשכורת לצנוח.
    קודם כל נסי לדבר עם המנהלים שלך(מ.צוות ומ.מוקד)
    יכול להיות דהם יבינו את הסיטואציה וימצאו פתרון (כמו לתת לך אחוז מסוים מהבונוס וכו')
    אני אישית לא ממליצה להתפטר כי את פשוט תאבדי את כל הזכויות שלך והסיכוי למצוא עבודה אחרת בשבוע 20+ הוא לא גדול.
    את כבר בחצי ;) אז נשאר לשרוד עוד קצת בנוסף תדעי שיש לך ימי מחלה וימי בדיקות שאת יכולה לנצל ולקבל עליהם שכר.
    תשרדי שם עד אחרי הלידה ואח"כ באמת תחפשי כיוון אחר למשהו שיתאים לך יותר :)

• עבדתי בעבר בשירות לקוחות אז אני מבינה מאוד כמה העבודה קשה לך במיוחד בהריון.
    עם כל הקושי אני חושבת שכדאי לך לנסות לסחוב עד הסוף, כבר באמת לא נשאר לך הרבה.
    יהיה לך קשה למצוא עבודה בשלב הזה, גם אם לא רואים בטן את חייבת להודיע למעסיק על הריון עד חודש חמישי ואת כבר שם וכמובן שבעבודה חדשה יכולים גם לפטר מיד אם יגלו פתאום שאת בהריון (החוק שאסור לפטר בהריון הוא לעובדת מעל חצי שנה).
    וגם בשביל הזכויות שלך והחופשת לידה.
    אחרי הלידה תחפשי לך משהו אחר שיתאים לך יותר.

כמובן שההחלטה היא שלך ולפי ההרגשה, אם זה כבר ממש בלתי נסבל נפשית מבחינתך להיות שם אז תשקלי עזיבה אבל קחי בחשבון את הכל.

כשאני עזבתי את המוקד, זה היה לפני הלימודים, כבר לא יכולתי להוציא את עצמי בבוקר מהמיטה מרוב דיכאון של לחשוב על העבודה אז לא היה אכפת לי מכלום ועזבתי.

תעדכני בהמשך, בהצלחה מאמי!!
  • מותק, מבינה לליבך כל כך.
    חייבת לשתף אותך ואולי אעזור מניסיוני,
    אני עבדתי כשלושה חודשים ברשות מקרקעי ישראל
    שזו משרה שנחשבת וואו, עברתי מיונים לא קלים עם הסמכה ומבחן מטורף
    קיבלתי 97 (הציון הכי גבוה) והבוסית שלי הבטיחה לתת לי קידומים ושאגיע רחוק.
    עבדנו כמה חברות, הכל היה מעולה מבחינת המשכורת, התנאים והמקום.
    אבל אז גיליתי על ההריון... ואיתו באו הספקות.
    כולם הביטו בי כך

• לדעתי את בכל מקרה תתפטרי זה רק עניין של זמן.. כי נשמע שהכל כבר ממש מעצבן אותך שם ואני מאוד מבינה..
    לכן אני מציעה שבשלב ראשון תפני לבוס הישיר, כמו ש- Saharusha הציעה, ותשתפי שמאוד קשה לך ואם אפשר לקצר את המשרה, או להגיע מאוחר, או לא לעבוד בכל ימי השבוע, למצוא יחד פיתרון. מי יודע, אולי יימצא פיתרון שיאפשר לך למשוך עד הלידה ואם לא----אז תחשבי מה לעשות.
  • תודה רבה לכולכן על העצות והתמיכה! עזרתן לי מאוד,אתן מקסימות!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה