היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע 27 מצפה לבן.. חשבתי על השם לי-שי , מה דעתכן? הייתי שמחה לשמוע איך קוראים לילדים שלכם.
14 תגובות
עמוד 1
יש לי חברה טובה שקוראים לה לישי שם מקסים.
לא היתי נותת שם כזה לבן..
ואיך שי-אל????????
לא אוהבת.... אני לא אוהבת את השמות המתחכמים אני אוהבת את השמות הפשוטים לבן שלי קוראים אופיר
שיאל מהממם..אבל לבן ? העניין הוא שהשם הראשון יהיה יוסף בגלל הסבא שזה די חובה אצלנו מכיוון שזה גם נכד ראשון. אז אולי באמת שם שיתאים לזה יוסף לישי חשבתי שזה מתאים. אופיר יפה אבל לא מתאים ליוסף..
אהממממ לא אוהבת את השמות עם "לי" לא בהתחלה ולא בסוף............... לבת שלי אומנם קוראים גילי אבל זה במשמעות שונה לגמרי... גם אל היתי נותנת את השם הזה לבן. למה לא רק ישי?שי?
מה עם שם איתן למשל ? משהו שיתן גם משמעות לשם יוסף ליד
ישי מזכיר לי בנאדם ממש מכוער
אני מבינה את זה שרוצים לתת כבוד לסבא, אבל השם של הילד הולך להיות יוסף? או שזה השם הנוסף? לי יש שם נוסף ככבוד לסבתא שלי אבל הוא שם נוסף ולא הראשון....
לדעתי גם לי-שי וגם שי-אל הם שמות של בנות...
יש לי תלמיד שקוראים לו שי-אל והתלמידים מקצרים וקוראים לו שי......
אישית לא ככ התחברתי לשם
אבל בעיני במה שקשור לשם אתם צריכים לעשות מה שמרגיש לכם.. זה שלכם וזה כמו שאומרים: החלטה לכל החיים
אני אוהבת שמות כמו עידו,עומר, נועם, זיו....
ליטלילי
ליאב או אליאב נדב נועם
לי-שי זה שם מהממם!!! גם אני נורא אהבתי את השם והתחברתי אליו!
בחירת שם היא מאוד אישית לכל אחד טעם שונה אני אישית לא מתחברת לשם לי-שי למרות שפירושו נפלא כמובן