היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בוכה בלי הפסקה!!!! יש שק הריון אבל אין עובר בכלל!!!
אתו לא יודעות מה עובר עליי, אתן לא מבינות!!!! מה אני אעשה מה????, הדמעות לא מפסיקות לצאת!!!!
19 תגובות
עמוד 1
אני משתתפת בצערך - לחכות הרבה זמן להיריון ואז לקבל חדשות הורסות כאלה. זה בסדר לבכות ולהוציא את כל הצער החוצה כדי שתוכלי להמשיך הלאה.
רגע.... אהובה, אבל יכול להיות שזה בגלל שזה עוד מוקדם לראות?
ליטלילי
אני מקווה באמת שזו כן טעות שנובעת מחישוב שבוע לא נכון, אבל לצערי בניגוד לדופק את העובר רואים יחסית מוקדם אפילו בשבוע 4 מדי פעם, כך שאם לא רואים אז... ממש עצוב.
יקירה, מה אומר הרופא?
כואבת איתך ומכירה את התחושה.. אחרי כזו ציפייה ואחרי שכבר רואים את האור.. תרשי לעצמך לכאוב כרגע...
איתך וכאן בשבילך עדי
אני מאוד מצטערת בשבילך. עם זאת את יודעת שאת יכולה להיכנס להריון והטיפול שנותנים לך עובד . כמו שנכנסת עכשיו את תיכנסי עוד הרבה פעמים להריון ויהיו לך הרבה ילדים. תתאספי ותתחילי מחדש בהצלחה !!!!
מהההה איך......... מה אמרו לך שזה טוב או לא טוב מוקדם או לא.. לא יכול להיות שאין עובר ושק יש
אהובה ...חיובוק חזק אלייךהלוואי ויכולנו באמת לעזור לך אני יכולה לתאר מה את עוברת עכשיו היה בסדר מה שה" רוצה זה מה היה בעזרת ה" חודש חדש והיה שוב הריון הגוף שלך מוכן היה בסדר מאמי
מה??? אני לא מאמינה יקירה שלי!!!! ב״ה את תקבלי פיצוי כהוגן!! שולחת לך מלא חיבוקים ואת חייבת להיות חזקה ולהמשיך קדימה!
לילך
רגע, רגע לפני שמספידים אולי פשוט מוקדם מידי , אולי יש צורך בבדיקה נוספת ? מה אמר רופא ? מאמי אולי בכל זאת יש עוד תקווה .
רגע, רגע לפני שמספידים אולי פשוט מוקדם מידי , אולי יש צורך בבדיקה נוספת ? מה אמר רופא ? מאמי אולי בכל זאת יש עוד תקווה .
אני כ"כ מצטערת בשבילך... אבל אל תדאגי בע"ה הכל יסתדר. תהיו חזקים.
מה שלומך יקירה?
ליטלילי
מאוש איך את מרגישה? יכול להיות שזה עוד מוקדם מדי לראות אצלך... מה הרופא אמר? בכל מקרה תזכרי את הכי חשוב, הרחם שלך יודע לקלוט הריון ואם זה לא יהיה הפעם, תהיה בטיפול הבא. קבלי חיבוק חזק ואני מחזיקה אצבעות שהבדיקה מוקדמת עבורך
Boten
וואי מאמי אני ממש מצטערת לשמוע ! שולחת לך חיבוק ענק. תנסי למרות הכל להיות חזקה... לבכות זה בסדר ! תפרקי הכל ואחר כך להתחיל מחדש! אין מה לעשות צריך לראות את המטרה! ממש מצטערת... נשיקות
תן לאהבה שלך להוביל אותך
פוקה, שולחת לך חיבוק ענקי!! דברי עם הרופא על זה- האם זה מוקדם מידי, וכו.. זה לא יעודד אותך עכשיו אבל מהזכור לי נקלטת מהזרעה שנייה!! זה יפה מאוג!!! זה אומר אולי שאין בעיה רצינית ושהגוף שלך יודע להיקלט מאחלת לך במהרה הריון תקין..
שולחת חיבוק ענקי יקירה
וואי אני לא מאמינה!רק עכשיו קראתי!!! פוקה אהובה שולחת לך חיבוק ענקי ענקי!!!