יכול להיות שהחלב שלי דל מידי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מבינה? הוא יונק חצי שעה ואני באמת מרגישה שהוא יונק אבל רבע שעה אחכ צורח בטרוףואז מכינה לו 60-70 תמל.
    זה קורה ביומיים האחרונים אבל לא אחרי כל ארוחה אלא 1-2 ביום.
    מה החלב לא מספיק? :(

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אין דבר כזה לא משביע או דל.
    גם הנשים בתת משקל באפריקה הניקו
    ממליצה לא להוסיף תמ"ל אלא להניק לפי דרישה
    יכול להיות שהוא בקפיצת גדילה וזקוק ליותר
    תני לגוף להבין אותו ולייצר בהתאם
    להוסיף בקבוק זה להפחית כמות וכך עם נהוראי נגמר לי החלב תוך שבוע.

• אגב, כמה את שותה? מספיק?
    תנסי לשלב מאכלים שומניים או כדורי חילבה
    אגוזים ושקדים, וכמה שיותר הנקות, כל אלו מגבירים

• זה קורה לפעמים אני מכירה את זה עם הילד שלי קורה לי אותו הדבר
    גם עכשיו שהוא בן חודשיים כבר
    אבל אני לא נותנת לו בקבוק
    פשוט מניקה שוב ושוב עד שהוא שבע
  • בדיוק כמו ששירה אמרה.
    זאת סתם המצאה חלב דל או נגמר החלב או אין מספיק וכאלה.
    הגוף מייצר חלב לפי דרישה, ככל שמניקים הגוף מייצר יותר.
    הגוף יחסיר מהאם חומרים חשובים וישתמש בהם לחלב כי ייצור החלב הוא במקום הראשון מבחינת הגוף.
    מקרים שאין חלב הם קיצוניים ונדירים כמו חולי רציני של האם (שלא נדע-איידס, סרטן סופני וכו').
    כנראה שאחרי חצי שעה של הנקה התעייף מהפעולה עצמה והפסיק על אף שלא שבע לגמריי ואז אחרי רבע שעה דורש שוב, אז תתני שוב - למה לתת תמ"ל? אא"כ בא לך, אבל בטח לא מהסיבה שהחלטת שהחלב דל..
  • אני מאוד רוצה להניק וכמה שיותר חודשים אבל פשוט לפעמים קכבר קשה לי להיות עם הציציבחוץ כל היום אז נותנת תמל....וגם זה קורה אם אני יוצאת מהבית. כי לא תמיד אני מספיקה לשאוב ולהשאיר חלב.
    בגדול הוא יונק כל שעתיים. הפיתוי בתמל שזה מחזיק אותו ישן יותר שעות (סורי נשמע רע אבל זו האמת)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • בטטה, זה לא נשמע רע. זכותך לעשות מה שנראה לך לנכון.
    **רק שתדעי שהחלב לא דל ולא מהסיבה הזאת לתת תמ"ל.
    אם את נותנת מסיבות אחרות, כי זה יותר נוח ומקל עלייך, זה כבר משהו אחר ותרגישי טוב עם זה!! את לא צריכה להרגיש רע. את משלבת עם הנקה וזה אחלה.
    כל אחת עושה מה שהיא יכולה העיקר לשמור על שפיות..(של האמא)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה