כרית הנקה / לתמיכה בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לאחרונה הבטן גדלה ונעשה קשה יותר לישון. אמרו לי לישון עם כרית בין הרגליים וכן כרית מתחת לבטן לתמיכה, ומישהי המליצה לי לקנות כרית הנקה בצורת פרסה ממולאת קלקר שתשמש גם וגם ולאחר הלידה ב״ה תשמש להנקה.
    מה דעתכן?
    איפה אפשר לקנות כרית טובה במחיר נורמלי?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי
    מאיפה את??

• הממ די מכל הארץ.. מהמרכז, ההורים מהצפון ועם הרבה חברים בדרום, ככה שאם יש משהו מומלץ אין לי בעיה
  • כעקרון יש כריות הנקה בכל חנות תינוקות בארץ.. שילב/מוצצים..

אם תרצי אני קניתי כרית הנקה אבל לצערי לא הצלחתי בבית חולים להניק
    ככה שאפילו לא השתמשתי בה..
    עלתה לי 179.99
    אמכור ב129.99
    כמובן חדשה! אפילו לא נפתחה! בצבע ירוק תפוח.. מהמם!!

• אני הזמנתי באינטרנט מערוץ הקניות ממש נוחה, ר
    ק שהיא הגיעה אחרי שילדתי בגלל שלא היה במלאי ..

• גם אני קנית עלתה לי 199 לא שימושי בכלל
    לא השתמשתי סתם יושב אצלי בבית
    מיותר

• יש כרית של סימפלי גוד שנקראת קומפקט, והיה לי ממש נוח לישון איתה בהריון היא מאוד עזרה לי עם הכאבי גב, היא קטנה יותר, לא ענקית ולא תופסת הרבה מקום במיטה http://www.shilav.co.il/nursing/breast-pillows/purple-with-gray-small-nursing-pillow
  • הכרית ממש פיצית, איך ישנת איתה? בין הרגלים או מתחת לבטן?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה