היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מהרגע שנכנסתי להריון הייתי בטוחה שהעגלה שלי זה מוצי! אך פתאום החלו חששות לגביי כך.. יש לכן המלצות לעגלות? וכן אני יודעת שזה קצת רדוד אבל חשוב לי העיצוב שלה.. תודה על העזרה :)
10 תגובות
עמוד 1
לי יש דגם אליה של בבה קונפורט אני מאוד אוהבת והיא מאוד נוחה. תסתכלי בגוגל, לדעתי היא נראית ממש טוב
לי יש את המוצי ואני מתה עליה לא מחליפה אותה!!
בשורות טובות :))
לי עכשין יש בייבי קאר . אני מאוד מרוצה . התברר שזה מאוד נוח לחבר סל קל לגגלים במיוחד שילד יושן . יוצא מין עגלה קומפקטית כזאת . http://www.holdthatpic.com/
למה שינית את דעתך?
לנו יש מוצי מאד מרוצה מהמסיביות, עיצוב ונוחות החסרונות כמעט כמו בכל העגלות החדשות הן: היא כבדה ורחבה. הגלגלים נשלפים בקלות ונכנסת ברוב הבגאז'ים ממליצה לגשת לחנויות להתרשם ולהסתובב מעט לבדוק את הקיפול שלה
לנו יש בוק פלוס של פג.. מאוד מרוצה ממנה! ובעיני גם יפה מאוד.. קצת גדולה אבל נכנסת בבגאז׳.. ממליצה בחום!
לי יש בוגבו דגם bee ואני מתה עליה!! היא טיולון לכל דבר ובשלושה חודשים הראשונים יש סק"ש שמשמש במקום אמבטיה. אני לא אוהבת אמבטיות שזה מאוד זמני ואח"כ לכי תאחסני.. היא הכי קלה שקיימת מתניידת בקלות, גם נפתחת ונסגרת בקלות ונוחה מאוד. בע"ה אחרי הלידה אנחנו מתכננים להחליף את הגגון לצבע אחר סתם כדי להתחדש.
לי יש מימה קסרי דגם היי-טק מדהים אין יום שאני לא מקבלת מחמאות על העגלה ומליון שאלות מאיפה... ממליצה בחום! נוחה חזקה מפרט טכני עשיר מה שנקרא חחח
לא יודעת להסביר למה התחילו ההתלבטויות אולי יותר מדי זמן עד הלידה, ויותר מידי זמן באינטרנט.
תודה על ההמלצות, למרות שזה רק העלה את ההתלבטות כי נכנסתי לראות ולקרוא על כל עגלה:)
זה בכלל לא רדוד! זה ממש כייף להסתובב עם עגלה מעוצבת. סוג של אקססורי :) נראה לי שuppababy היא עגלה שיכולה לעניין אותך! מעבר לזה שהעגלה מאוד נוחה לשימוש, לקיפול וכל השאר, יש לה עיצובים ממש מדליקים!
שמעתי שמוצי קצת כבדה... אני ממליצה לך על טירולוג'י של אינגליזינה, עגלה נוחה ופרקטית, גם קלה וגם קלה לקיפול. אני מאוד אוהבת את העיצוב של העגלה, ולדעתי היא אחת היפות שיש היום בשוק, אחרי הכל זה מוצר איטלקי :)