צעדים ראשונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי הזמינה אותם אחרי הלידה?
    איזה שי מקבלים מהם?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • הזמנתי הגיעו אחרי שבוע וחצי בערך..
    הם נותנים כמו כולם מוצץ 1 קצת טיטולים תמ"ל כלשהו
    ודוגמיות של קרם לטוסיק וכאלה ...
    נחמד לא יותר מזה

• חחחחחחח בטוה חשבתי הילד שלך התחיל לעשות צעדים ראשונים... חחחחח

• הם מקסימים!!!
    עשינו תיאום בטלפון למתי נוח לי שהם יגיעו אלי
    באה מישהי מקסימה וחייכנית!
    הביאה איתה חבילת טיטולים קטנה, מטרה קטנה, זוג מוצצים, חיתול אחד מבד
    והמון דוגמיות של כל מיני קרמים\שמנים...

• הזמנתי אותם, לקח מעט זמן כי הייתי אצל ההורים והם המתינו עד שתהיה להם נציגה באיזור שלי, קיצר היא הגיע כשהקטנה הייתה כמעט בת חודש
    מעבר למתנות הקטנות (זה לא מה שיחסוך לנו כסף) שאלתי אותה המון שאלות
    כל מה שלא הייתי בטוחה, כל מה שאני חשבתי א' וההורים חשבו ב', כל דבר שבעלי ואני לא היינו בטוחים בו או סתם רצינו לשמוע שאנחנו עושים נכון.
    זה נחמד, שבאה מישהי מבחוץ ומקשיבה ונותנת עיצות.
    נכון, היא תגיד לך שמטרנה עדיפה על סימילק ומוצצים ובקבוקים של מאם הכי טובים - רק כי היא עובדת איתם.
    אבל חוץ מזה זה ממש נחמד וכדאי לדעתי

• הגיעה אלי מדריכה מקסימה וסבלנית שעזרה לי המון עם שאלות על הקטנה... מעבר למוצרים (מטרנה טו גו, מחלק מנות, כמה חיתולים, מוצץ ועוד כל מיני קטנים שאני לא זוכרת) שתמיד כיף לקבל, כיף לדבר עם מישהי שיודעת.
    מומלץ! תרשמי באתר- http://www.first-steps.co.il/he/reg
  • מומלץ!!!
    הם הגיעו אלי שאופיר היה בן שבועיים
    מלבד מתנות שהיא נןתנת כמו מחלק מנות טיטולים דוגמיות של משחות
    דוגמיות של מטרנה ודייסות וקופונים להנחות בסופר פארם
    יש לה המון מידע מקצועי
    שאלתי אותה כול מיני שאלות..
  • אני זוכרת שהזמנתי אחרי הלידה הראשונה וכמו שוקנין אומרת, הזמן שאת מפנה לז יושבת איתה, מגישה ומארחת לא שווה את זה לדעתי.. מה שבטוח הפעם לא אזמין אותם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה