היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, מעניין אותי איפה אתן עומדות... איזה טיפול אתן עושות? איפה אתן עומדות? בנות ivf כמה מחזירים לכן בכל מחזור? אתחיל- סהכ קרוב ל4 שנים של נסיונות (ילד אחד מדהים בבית).. טיפול ivf ראשון ואני שבוע בדיוק לפני הבטא (המהממת אמן!) החזירו לי שניים..
18 תגובות
עמוד 1
קרן אור... מהממת!!!! הלוואי שהבטא שבוע הבא תהיה מהממת כמוך!!!! אמן אמן אמן אמןןןןןן
אני עברתי הזרעה אחת ו 4 סבבים של ivf. סכ"ה מנסים כבר אוטוטו שנתיים מתוכם שנה של טיפולים.
כשיש מה להחזיר מחזירים 2. בסבב אחד היה רק אחד להחזיר ובסבב אחד לא היה בכלל מה להחזיר... החודש החזירו שניים. הלוואי ששניהם יקלטו בע"ה!!!
בשורות טובות לכולן....
ליטלילי
את לא מבינה כמה אני מקווה עבורך... באמת באמת!!! הגיע הזמן ומגיע לך..
אני בסיבוב שלישי, פעם ראשונה לפני החזרת קפורים הילד ראשון בן 9 באה מהזרעה ונקלט ישר אחר הזרעה ראשונה, פה בנתיים לא הכל כזה חלק אבל מקווה חזק חזק שהפעם הכל ילך חלק...
מתחילה טיפול אחרון של הזרעה ( שלישית ) אם לא יעבוד נעבור לIVF
אלה, מתי בסוף ההחזרה? שיהיה בהצלחה!!! יוליה, מאחלת לך שענייני הטיפולים יסתיימו עם הסבב הזה. ואם לא, שיהיה בקרוב מאוד..
החזרה אמורה להיות ביום חמישי נקווה שיצליח אני במתח נוראי אפילו התחלתי לחלום כל מיני חלומות...כו המתנה מורתת עצבים
היי לכולן...
אני שנתיים וחצי מנסה להיכנס להריון ושנה וקצת בטיפולים. עברתי 4 הזרעות (מתוכן הזרעה אחת כפולה יום אחרי יום) ואחרי ivf שלצערי לא צלח....
מרימה ראש ומתקדמת להצלחה!!
ב"ה שהשרשור הבא יהיה סיפורי הצלחות של כולנו...
לילך
בנות, תודה רבה לכולכן. חברה סיפרה לי על הפורום הזה והתמכרתי שיהיה בהצלחה לכולנו :)
היי בנות, אני אחרי צילום רחם שיצא ברוך ה' תקין, מחכה לתור לרופא בסוף חודש להמשך הוראות, מקווה שנעשה עוד הזרעה אחרונה ונעבור לIVF כמעט 3 שנים של ניסיונות, 2 הזרעות עם איקקלמין ופעמים הורמונים ללא הזרעה. בהצלחה לכולן!
מנסים שנתיים וחצי. עשינו 10 הזרעות ומקווה שבחודש הבא נתחיל IVF ראשון
אנחנו מנסים שנה וחודש לקחתי איקוקלמין ללא הזרעות - 4 סבבים עכשיו אני בסבב שני של הזרעות עם הורמונים.
מאחלת לכל אחת ואחת מאיתנו להגיע ליום המיוחל ולהפוך לאמא!!
אפרסקית
Tali...... 10 הזרעות??????????
ליטלילי
אם זה לא עובד למה לא התקדמתם הלאה אחרי כמה הזרעות?
ליטלילי
אני לא רופאה ולא מבינה ככ גדולה... אבלללללל
אם הוא גדל - זה נישמע סימן חיובי! ואם הרופא אמר לך שזה מתאים לשבוע 6 אז למה הם מספידים!!!!???!!!! אני קראתי שדופק יש רק סביב שבועות 7-8
נורא מוזר....... אוצי תלכי בסוף שבוע הבא לרופא פרטי?
ליטלילי
אם הוא גדל - זה נישמע סימן חיובי! ואם הרופא אמר לך שזה מתאים לשבוע 6 אז למה הם מספידים!!!!???!!!! אני קראתי שדופק יש רק סביב שבועות 7-8
ליטלילי
אני עדיין צרשה לעצמי להיות אופטימית לגבי זה... והלוואי שאני צודקת!
ליטלילי
אוי סליחה... רציתי לכתוב את זה בשרשור של פוקה.. איך מעבירים את זה לשם???
ליטלילי
היי ליטלילי,
זה סיפור שנגרר בעיקר בגללנו.... אנחנו בלתי מוסברים ובגלל היסטוריה משפחתית לא טובה אני נמצאת בסיכון גבוה ולכן העדפתי להתחיל בלי הורמונים. התחלתי עם הזרעות על בסיס טבעי - נקלטתי בהזרעה הראשונה - אבל היה הריון כימי שנפל. הרופא אמר להישאר אופטימיים אז המשכנו עם הזרעות טבעיות ובהזרעה השלישית הסיפור חזר על עצמו עם הריון כימי שנפל. וככה המשכנו עד הזרעה 7 כי קיווינו שיצליח. אחרי זה הרופא לחץ שנתקדם. עשיתי הזרעה אחת עם איקיקלומין ואז שתי הזרעות עם גונל, שבראשונה כנראה שוב היה הריון כימי - בטא מאוד נמוכה אז יש כאלה שלא מחשיבים את זה אבל הרופא שלי חשב שכן. אחרי זה הוא אמר שאנחנו צריכים לעבור להפריות.... אז שבוע שעבר פתחתי תיק בכרמל והרופאה שקיבלה אותי רצתה שאעשה עוד הזרעות ולא הסכמתי. כבר עשיתי את כל הבדיקות וקיבלתי אישור ל- IVF אז היא לא יכלה לסרב, אבל היתה מאוד לא אופטימית ואמרה שהיא לא חושבת שההפריה תפתור את הבעיה כי לדעתה העוברים שנוצרים כנראה לא תקינים. בקיצור קצת התבאסתי אבל כרגע נראה לי שאין ברירה אחרת והגיע הזמן לעלות שלב כי מההזרעות לא יצא לי כלום. ככה לפחות נדע באיזה שלב יש בעיה, אם העוברים לא יתפתחו עוד לפני שיחזירו.