הריון לא תקין- שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר...
    אני בת 23, הריון ראשון.
    לפני שבוע הייתי פעם ראשונה אצל רופאת נשים לאחר שגילית שאני בהריון. בבדיקה הראשונה אכן נצפה שק ועובר אך אמרה שהדופק איטי, בנוסף, ציינה לפניי שגיל ההריון אינו מתאים לגיל העובר, ע"פ האולטראסאונד אני נמצאת בשבוע 6, ולפי הוסת האחרונה אני אמורה להיות בשבוע 8 בערך.
    כל כן אמרה לי לחזור שבוע הבא לבדיקה נוספת.
    יום ראשון השבוע הלכתי וכך התגלו החששות והאכזבות, העובר לא התפתח נשאר בשבוע 6, הדופק עדיין איטי וציינה שבנוסף שק חלמון גדול קצת. כמובן שזה בישר רעות והתחלתי לבכות מאוד.
    קיבלתי הפנייה לבית החולים, גם שם ציינו בפניי שהם רואים דופק חלש, אך יש דופק ולא ניתן לעשות הרבה, בנוסף ראו מבנה ציסטי נוסף שעליו לא יכולים להגיד לי דבר...
    לפה או לשם הרופא אמר במילים האלו "אני מחזיק לך אצבעות, מי אנחנו שנגזור את הדין הכל מלמעלה" ביינתים דופק יש אמנם חלש.... וקבעו לי לחזור לבית החולים שבוע הבא ביום ראשון.
    עד עכשיו אני מרגישה בחילות, מרגישה עייפות מרגישה כל מה שצריך להרגיש.
    עכשיו אני שואלת את עצמי? האם יש לי סיכוי? האם פתאום הדופק יכול להתחזק והעובר יוכל להמשיך להתפתח? אם כן ההריון מסוגל להיות תקין ? אולי יתהפכו היוצרות?
    ובכללי ד"ר.. מה אתה אומר על הסיפור שלי? קשה לי נורא לקבל את זה... אני מאוד שבורה.

BABY
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי, הסימנים אכן מצביעים על הריון לא תקין והסיכוי שהדופק יתאושש וההריון ימשיך באופן תקין הוא מאוד נמוך. איני יודע אם זה מעודד אבל הריון שלא מתפתח באופן תקין הוא מצב מאוד שכיח שקורה בכרבע מן ההריונות. צריך להסתכל על מה שמעודד - קודם כל, לרוב מדובר בהריון ובעובר שאינם תקינים מלכתחילה, שנית, הסיכוי שזה יקרה שוב אינו גבוה, כך שאין לי ספק שתהיי שוב בהריון, שזה יקרה מהר ויהיה מוצלח.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה