לבנדר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • תות בננה, איזה מצחיקה את..
    איך בדיוק בשושו?
  • פשוט לשלוח לה מייל?

• תגידי ורד, מה עם העבודה? חשבתי עלייך אתמול.
    לקחת בסוף טיימאווט?

• כן שירה, אני מיום שישי בבית..
    הרופא נתן לי מנוחה (כך בקשתי) עד מחר-כולל, חמישי זה יום חופשי שלי גם ככה וביום שישי אחדש את זה. ראשון שני שאח"כ זה גם כך חופשת פורים בעבודה ומקווה ללדת עד אז..
    אני לא ישנה בלילות ולאחרונה קמה כבר בארבע בבוקר.. מזל שאני בחופש כי בערך בעשר בבוקר אני חוזרת לישון איזה שעתיים..
    בעבודה מתקשרים ומבינים אומרים לי לנצל הזמן למנוחה ומבינים שכבר לא אגיע..אבל למרות זאת אני מרגישה קצת לא נעים.. משהו דפוק באופי..מקווה שאלד ולא אצטרך לקחת עוד ועוד חופשות..
  • תות בננה שלחתי לך מייל בעצת שירה.
    פעם ראשונה שאני משתמשת באופציה הזאת, נשלח אלייך??
  • שלחתי לך מייל
  • נשלחה לי הודעה במייל שיש לי מייל מהאתר אבל לא הצלחתי לפתוח. אני גרועה בדברים האלה.. איזה באסה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה