אתמול הלכתי שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאולטרסאונד למרות שאמרו לי לחכות שבוע, סתם חוות דעת...
    כבא לא מבינה - שלשום אמרו לי עובר בגודל 1.6 מתאים לשבוע 5.2 ואתמול עובר 3 ומתאים לשבוע 6...
    פשוט כל אחד אומר אחרת אבל כולם מסכימים שאין דופק וזה לא נראה טוב!!

הגעתי לעבודה...מרוסקת ובוכה ואומרת שאני פשוט לא מרגישה טוב וזה הכל....
    אני ממש במצב נפשי קשה....קשה לי אני במצב לא טוב בכלל...
    ה' יעזור לי...רק שיעזור!
12 תגובות
עמוד 1
  • יקיריה תחזיקיה מעמד,זה מאמד מאד קשה להגיע להריון מיוחל ולקלב מכה כזאת, אבל ה' לא נותן לאף אחד לסחוב יותר ממה שהוא יכול.אני כואבת יחד איתך ובוכה כש אני קוראה את הודעה שלך. תמשיכי להאמין אל תרימי ידיים ,מותר להתרסק ולבכות וכאוב העיקר זה להרים אתהראש ולהמשיך אלה.. תיהי חזקה והמון חיבוקים וחיזוקים
  • אני לא יודעת מה להגיד מאמי , אולי באמת עדיף לחכות ולא לרוץ כל יום לבדיקה (חבל על עצבים ) ,מחזיקה לך אצבעות שבסופו תקבלי בשורה טובה.
  • פוקה יקרה!

נסתרות הן דרכי האל ואנחנו חייבות להאמין שאם זה השביל שהוא בחר בשבילנו אז אנחנו נלך בו בבטחה ובאמונה שלמה...

אני כותבת לך עם דמעות בעיניים ועצב גדול בלב שאת צריכה לעבור ימים כאלו בחוסר אונים מוחלט אבל מה שנותר לעשות הוא להתפלל שהכל יהיה בסדר!

אני מחזקת אותך ושלחת לך חיבוק דוב ענקי!

אפרסקית
  • פוקה, ממה שהבנתי העובר שלך מצוי וגדל. אז תתעודדי קצת.
    בהצלחה !!!
  • יפה שלי, אני מקווה מאוד לקבל ממך בשורה משמחת, בעזרת ה' הכל יסתדר
    תנסי להירגע, הלחץ לא בריא

• ליטלילי

• עבר עליי יום כל כך מסריח...לא חסר מה שאני עוברת, עוד בעבודה לראשונה הרבה סוכנים התלוננו עליי וגם מלא טעיות שהמנהלת שלי ממש נזפה בי...
    כל היום אני בוכה, כל היום!!!
    לא יודעת מה לעשות כבר....להאמין לא להאמין....

כתבתי לד"ר בני שכטר ' רופא מקסים מקסים שכתב לי שבמקרה של הזרעה מחשבים מרגע הביוץ ושבדקתי מוקדם מידי....מה נראה לכן? כל אחד אומר משהו אחר
  • אם כל אחד אןמר משהו אחר עדיף לחכות עוד ולבדוק שוב עוד שבוע וגם בשבוע שאחאיי

למרות שזה מורט עצבים ומתסכל... לא הייתי ממהרת להספיד באמת מהסיבה הפשוטה שחישוב השבועות הוא לא חד משמעי

חיבוקים ונשיקות אהובה

ליטלילי

• תמתיני עוד כמה ימים כי את מושכת ומעצימה את הסבל ככה.
    אם זה לא נועד להתפתח את תדעי את זה ותתאבלי על זה.
    אם זה תקין אמן, לא בריא המצב הנפשי הזה.
    פוקה את זקוקה לתמיכה אמיתית כרגע, קחי יומיים חופש אם את צריכה או שלא, אבל דברי עם האיש שלך שיתמוך בך, או יברה קרובה..
    תרגישי טוב ונקווה לטוב
  • פוקה מדהימה שלי .....

כמה את עוברת .....

אין לי הרבה מה לומר כדי לנחם אותך, אף אחד כרגע לא יודע מה יהיה גורל ההריון הזה.
    כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה לשלוח אליך חיבוקים חמים, אוהבים ומרגיעים, כדי שיהיה לך קל יותר להתמודד עם אי הוודאות והפחדים ...

חשוב לדעתי שתמצאי לך עם מי לדבר, את חייבת לפרוק , שיהיה מי שיכיל אותך , מי שישב לידך ובאמת יחבק וירגיע ....

הלוואי שהכל יהיה תקין בסופו של דבר ...

לילה טוב

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אתן לא יודעות כמה אני מודה לכל אחת ואחת מכן, אין ספק שאתן החיבוק החם והאמיתי יותר מכולן!
    איתכן אני יכולה לדבר, לפרוק...הכל!
    אמנם קשה להעביר רגשות בפורום - אבל אני באמת מרגישה שכולכן חוות איתי את הכאב שלי....
    כמה בכיתי היום, כבר אין לי דמעות בעיניים....

אבל תמיד יש בי את האמונה בבורא עולם שרואה אותי ושומע אותי...
    מקווה שיהיה בסדר...

תודה לכן בנות, מהלב....אתן פשוט קסם של בנות, אחת אחת
  • "ישועת ה' כהרף עין "

כול בוקר שאת קמה תגידי : רבי לוי יצחק בן שרה סוסיה .
    אמר לי רב צדיק שהוא היה סנגורם של ישראל ... להגיד את השם ולא לבקש כלום .
    אותו רב ברך אותי אישית ואמר לי להגיד ככה תוך שבועיים נקלטתי להריון
    טיבעי אחרי 8 וחצי שנים ו 14 הפריות שלא הצליחו .
    ברור שהכול מאת ה' אבל תמיד טוב להתברך ולעשות סגולות .
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה