היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שלוש שנים עם הפסקה של שנה, ו-3 הזרעות עם הורמונים ו4 טבעיות ההזרעה השלישית ניצחה החודש הזרקתי מנופור 75 והיה טיפול משגשג של זקיקים ביום שהזרקתי אוביטרל היו זקיק של 21, שניים של 16 ואחד של 13 עשיתי הזרעה כפולה, שאת הראשונה הרופא שלי עשה פעם ראשונה אי פעם ובפעם השנייה הרופאה הכניסה את הזרע ואמרה זהו עכשיו את בהריון מיומיים אחרי הביוץ התחיל לכאוב לי החזה והפטמות היו רגישות אבל לא ייחסתי חשיבות בגלל האוביטרל 12 יום אחרי האוביטרל זה המשיך ונוספו גם בחילות ויומיים של רעב מטורף אתמול בערב אמרתי לבעלי, אני רוצה לעשות בדיקה ביתית, אם יצא שלילי אז עדיין יש סיכוי ואם יצא חיובי אז זה הריון אז היום, אני 15 יום אחרי אוביטרל ו13 יום אחרי הזרעה בבוקר עשיתי בדיקה ולא ציפיתי ליותר מדי שמתי אותה בצד ואחרי דקה לקחתי והתחלתי לראות קו, קראתי לבעלי שיראה שאני לא מדיימנת, בינתיים הקו נהיה יותר כהה אבל עדיין בהיר
זו פעם ראשונה שיש קו אני פשוט לא מאמינה, אני בהיי מטורף מהבוקר מחר בטא
בנות אני רוצה להגיד לכן תודה על כל התמיכה והעידוד שלכן, שעזרו לי כל כך והלוואי והחודש זה יהיה החודש שבו הפורום יהיה מלא בהודעות כאלה
16 תגובות
עמוד 1
מזל -טוב מותק , מחזיקה אצבעות לבטא מדהימה מחר.
מזללללללללללל טובבב בובה!!!!
אפרסקית
איזה כיף!!!!! מזל טוב יקירה וקדימה לעבר בטא מהממת!!!
איזה כיייייייייייףףףףףףףףףףףףףףף ואי זו משכה לנשמתי לשמוע שמישהי מצליחה [:
אוף הרסת אותי עם הסיפור הארוך והמתח!!! חחחחח חיכיתי לאמירה הסופית שאת בהריון!!!!!! מייקי איזה יופי!!! מזל טוב מזל טוב!!! מחר בטא מהממת..
בשעה טובה! איזה יופי!! יאללה מחר בטא מהממת!
וואייייייייייייי איזה כייף לשמועעעעעעעעעעעע
מזל טוב בשעה טובה!!!!!!!!
ליטלילי
איזה יופי בשעה טובהההההה!!
היי בנות
המון תודה אני יעדכן מחר אני מפזרת על כולן אבקת מזל שהחודש יהיה החודש של כולן ושנעבור כולן לפורום השכן
אני עדיין לא מאמינה ולא מעכלת היום בעבודה אחת העובדות אמרה לי שיש לי היום שמחת חיים יותר מתמיד, ולא יכולתי להגיד למה
בעלי אמר לי שהוא חיכה לחיוך הזה והאושר הזה 3 שנים הוא אמר שמרגע שגיליתי יש לי חיוך מגוחך על הפנים שלא יורד :)
שהציוך הזה ישאר תמיד!!! אמןןןןןןןן
ליטלילי
מזל טוב! שימשיך קל ותקין
תודה :)
המון בשעה טובה , ומיליוני הצלחות ...
ממתינים לעדכונים ..
תן לאהבה שלך להוביל אותך
מזל טוב!! כל כך מעודד
תודה בנות אני עדיין לא מעכלת מחר בטא, אני יעדכן שיהיו תוצאות