היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף בנות, תעזרו לי. אני כבר מיואשת מהיומיים האלו. לתהלי יש דלקת גרון, צינון מעצבן ובנוסף בגלל הליחה היא מקיאה פשוט הכל. בינתיים אנחנו מטופלים עם אינלציות, מי מלח וספריי לגרון. בכל פעם שיש לה התקף שיעול היא מקיאה את כל מה שאכלה... (אני כבר לא מדברת על אספקת המצעים/בגדים שנגמרה לי והלחץ בכל פעם שמשתעלת)
אני פשוט אובדת עצות מה להכין לה לאכול. מה מקל על הליחה האיכסה פיכסה הזו? וקל ונעים לעיכול? אני מפחדת שתתייבש ככה.
מצד אחד הרופאה אמרה להפחית במטרנה ומוצרי חלב וזה נכון ומקובל מצד שני היא מקיאה הכל ומאבדת נוזלים. בבוקר היא ביקשה בקבוק וכאב לי הלב לא לתת לה... אז הכנתי לה מים עם דבש ולימון ומעט ג'ינג'ר, היא ממש לא אהבה את זה. שתתה ובכתה... רצתה את המטרנה שלה, יפה שלי קטנה
6 תגובות
עמוד 1
אין לי עצה בשבילך.. ממש עולה לי דמעות לקרוא את זה..
שתהיה בריאה רפואה שלמה !
זה מה שאוכל לאחל לה
קוצצים בצל לבן גדול דק דק , מוסיפים 2 כפות דבש - נותנים לעמוד איזה שעתיים 3 במקום קריר . מסננים את המיץ שנוצר ופעם ב3 שעות נותנים את ה"סירופ" הזה . זה מתוק אבל שאילה אם היא תאוהב את זה . שתהיה בריאה http://www.holdthatpic.com/
כשחולים הגוף לא זקוק למאכלים כבדים כי מערכת העיכול גוזלת הרבה אנרגיה והגוף רוצה להתרכז בריפוי המחלה ולכן אין תאבון. לכן הכי חשוב זה לשתות!! מים, תה, מרקים, אפילו מיצים עדיף מכלום. חליטת קמומיל זה מעולה לילדים וגם לצינון. לגבי אוכל - תני לה מאכלים קלים כמו מרקים, פירות. מאכלים מעוררי ליחה: חלב,תפוזים,זיתים,בננות. החלמה מהירה
תודה בנות, אנסה הכל. מקווה שישתפר, כואב לי הלב ואזלו הכוחות.
בצל עם דבש כמו שאמרו זה מצויין לשיעול הוא יעלם כאילו לא היה רק בריאות לקטנה!!!