היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה.. היה שבוע קצת עמוס. נגמר החוזה של הדירה. והיינו צריכים להחליט אם להישאר פה עוד שנה, ואם לא אז מה עושים. עכשיו הדירה שלנו היא ממש אחלה מבחינת גודל ומחיר אבל הבעיה שלה היא שזה בעליית גג של וילה ויש מלא מלא מדרגות צרות ככה שאני כמעט ולא יוצאת כי העגלה כבדה וזה בעייתי להוריד אותה. וגם זה יישוב חילוני שרוב האוכלוסיה בו מבוגרת ווממש רצינו קהילה. חיפשנו אופציות במחירים סבירים ביישובים מסביב. היה יישוב שממש רציתי כי הוא יותר קרוב לאמא שלי והמחירים בו ממש זולים,אבל ביררנו ולא היה יחידות פנויות. במקביל בדקנו ביישוב נוסף שהוא יותר קרוב לאיפה שאנחנו גרים עכשיו (ולהורים של בעלי
7 תגובות
עמוד 1
לפני כמה זמן סגרתם חוזה? אין אפשרות לבטל עסקה בצורה נאה? לבקש התחשבות ולהסביר את המצב? אני קודם הייתי הולכת לראות את הקרוואן שהתפנה, אם הוא שווה את זה (כי אם לא חבל להכנס לתסביכים) ואם כן נלחמת כמה שאפשר על ביטול עסקה.
סגרנו אתמול. אתמול!!! אוף. אני מחר אעשה טלפונים ובירורים מה אפשר לעשות.. מקווה שיסתדר. איך רציתי להתקרב לאמא שלי ולהתרחק קצת מחמתי.. אוף. מאמינה שהכל לטובה אבל למה לפעמים כל כך קשה לראות את זה?
כשזה קרוואנים ביישוב ולא משכיר פרטי הרבה פעמים יש יותר גמישות, אולי יסכימו לבטל! גם אם זה יהיה כרוך בקנס לא גדול, לדעתי שווה, הכי חשוב זה שתרגישי בבית בבית שלך... כמה רחוקים שני היישובים האלה?
והכי חשוב- יהיה טוב!!! בטוח!!! ואם לא, תמיד אפשר לעזוב ולחפש משהו אחר...
המרחק בין היישובים הוא די גדול.. זה שחתמנו בו הוא בין ירושלים למודיעין. השני באזור מעלה אדומים.. (אמא שלי גרה בבקעת הירדן..)
יש מרחק, אבל לא עצום.. את אפילו לא צריכה להיכנס ממש לירושלים, רק לעלות על כביש 1.. אבל ללא ספק מבינה אותך, גם יותר כיף ליד אמא, גם הבקעה.. יצא לי להיות שם הרבה (אפילו השבוע), באמת אזור מיוחד.. תאמיני שבע"ה זה יסתדר- תחשבי טוב יהיה טוב
קודם תבדקי אולי אפשר לצאת מהחוזה שכבר נחתם ועדכני אותנו. בהצלחה!! ומה שיהיה יהיה לטובה