tali15 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי

גם אני מטופלת בכרמל.. יחסית מאוד מרוצה שם מהיחס ומהכל.

עם כלכך הרבה הריונות כימים, עשיתם בדיקות של קרישיות או כאלה דברים? לא כלכך יודעת איזה יש אבל אולי התמיכה לא מספיקה או שההורמונים לא מתאימים והביציות לא בשלות להפריה שתחזיק?
    אני לא רופאה אבל ככ זה נשמע.. אולי יש מקום לבדיקות יותר מעמיקות בנושא

עשית בדיקה שת רזרבה שחלתית?

זה נורא מוזר... שבמצב כזה היא אמרה לך לא הפריה. אבל אם יא אמרה היא בטח יודעת.. הם מאוד מקצועיים שם

ליטלילי

12 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה הרופא שטופלתי אצלו לא רצה לתת לי בדיקות קרישיות אבל אחרי פעם שלישית ידעתי שזאת זכותי ולחצתי עליו. הוא אמר שלא נראה שזה זה ושיש לי פשוט חוסר מזל .
    עשיתי מלא בדיקות קרישיות - מכל הסוגים שיש, והכל יצא תקין. הוא שלח אותנו לגנטיקאי ועשינו בדיקת קריוטיפ - לבדוק אם יש בעיה בכרומוזומים - התוצאות עוד לא הגיעו זה לוקח ממש מלא זמן - אמרו שיקח חודשיים ועכשיו התקשרתי ואמרו שלושה . אבל גם זה לא נראה כמו סיבה לאף רופא שראה אותי כי אמרו לי שאם זה היה בעיה גנטית היו לנו בעיות נוספות כמו זרע לא תקין או משהו...
    עשיתי הכל חוץ מהיסטרוסקופיה והרופאה בכרמל (צופנת) העלתה את זה כאופציה, אבל הרופא הקודם כששאלתי על הבדיקה אמר לי במפורש לא לעשות כי אין שום סימנים לבעיה ברחם והבדיקה מאוד טראומטית וזה לא כדאי. אז זה הדבר היחיד שויתרתי עליו - גם אף פעם לא היתה לי התערבות רפואית כלשהי בחלל הרחם, צילום רחם יצא תקין והרירית תמיד מאוד יפה, אז אין חשדות בכיוון הזה.
    לגבי הרזרבה - אני לא חושבת שבדקו לי - כמה שאני מבינה הם בודקים רק כשיש FSH גבוה ואצלי הוא ממש נמוך (באזור 6-7) אז לא בדקו את הכיוון הזה.
    לגבי התמיכה - גם בהריונות הכימיים שהייתי ללא תמיכה בכלל היה פרוגסטרון מאוד גבוה וטוב, וגם אחר כך קיבלתי תמיכה (קרינון לא הלך טוב, אבל אנדומטרין היה מצוין). הרופאה העלתה אפשרות לזריקות תמיכה אבל לא יודעת אם צריך כי עם אנדומטרין הפרוגסטרון בסדר גמור.
    היא רצתה עןד הזרעה כי מקובל לעשות 3 עם זריקות ועשיתי רק שתיים. היא חושבת שהבעיה שלנו לא תיפתר בגלל ההפריה ורצתה כביכול לחסוך לי וללכת על טיפול יותר פשוט.

לגבי ביציות לא בשלות - זה נראה לי כמו משהו מאוד הגיוני - אבל אני לא יודעת איך אפשר להשפיע על זה. היא אמרה שנראה לה שזה ביציות לא תקינות. . מקווה שזה לא ככה כי אם כן לא יודעת אם יש טיפול לזה.

רציתי לשאול אותך משהו, ראיתי איפשהו שרשמת שנתנו לך גונל או פיוריגון להזריק בבוקר וארגלוטרן בערב. אני בהזרעות אצל הרופא הקודם הזרקתי ביחד בערב - אחת בכל צד. זה מאוד חשוב לי כי לא מסתדר לי להזריק פעמיים בגלל העבודה. זה משהו שהם מתעקשים עליו?
  • ד"ר וינר מטפלת גם בי...
    היא מאוד מקצועית. ואני סומכת עליה מאוד....

לגבי הזריקות, אני תמיד מזריקה את המדכא בבוקר ואת ההורמונים בערב.. אף פעם לא קרה שהזרקתי אותם ביחד...

ולגבי התמיכה, הפרוגסטרון בדרך כלל יורד מטיפול בהורמונים כך שאם בלי הורמונים ובשגרה הוא בערכים תקינים יכול להיות שבמחזורים שעם הורמונים הוא יורד ויש צורך בתמיכה טובה שתעזור

בהצלחה!!!!
    באמת שמאחלת לך שהכל יהיה בסדר ותיקלטי בקרוב... זה נישמע נורא מלחיץ להיות בחוסר ידדיעה
    תישארי חזקה ואופטימית!!

וכשאת באה, תגידי שלוםםםםם

ליטלילי

• תודה רבה , זה ממש עוזר שיש עם מי להתייעץ. וכן זה באמת הבעיה של בלתי מוסברים - שאין לך מושג מה הסיכויים שמשהו יעבוד. אבל אני מקווה שאחרי הפריה אולי נגלה מה הבעיה.

ואני מקווה שכשאני אבוא את כבר לא תהיי שם אלא במעקב הריון
  • הלוואי....

אני ממש מנסה להשאר במצב של אופטימיות זהירה... האכזבות מתחילות להמאס.
    בשאיבה שבוע שעבר אמרתי לרוני האחות: זהו. זאת פעם אחרונה. מיצינו את העניין....

כרכיל אני מדמיינת סמפטומים שבכלל לא יכולים להופיע בכזה שלב חחח

נקווה לטוב

ליטלילי

• תמשיכי לשמור על אופטימיות - אומרים שזה עוזר בהיקלטות. אני מחזיקה לך .
    לגבי סימפטומים זה שונה אצל כל אחת - אצלי תמיד ידעתי כבר עד היום העשירי בגלל כאבים מיוחדים ובחילות שלא היו לי אף פעם במחזורים האחרים. אבל קשה לי להגיד אם אלה היו כאבי השתרשות או תחילת ההפלה. בכל אופן זה שונה אצל כל אחת ורוב הבנות לא מרגישות כלום כל כך מוקדם ויש כאלו שלא מרגישות לאורך כל ההריון.
    אני תמיד משתדלת להתעלם מכל הסימנים גם אם הם שם, אומרת מקסימום תהיה לי הפתעה נעימה .
  • זה באמת הכי נכון לעשות.....

לא לסמוך על ה "סימנים" עד לבטא...

אבל המתח הורג וזה לא יוצא מהראששששש

יש לי קצת לחצים רק בצד נמין. זה מוזר. אף פעם לא היה לי.
    עייפות זה כבר בשיגרה אצליואני כל פעם נוגעת בעצמי כדי לראות אם כואב לי בשדיים חחחחחח

אבל תכף פורי זה יעסיק אותי עד לבטא

ליטלילי

• אני בנתיים מעבירה את הזמן עד שאקבל ואוכל להתחיל - לפחות עוד שבועיים או יותר, משתדלת להנות ולעשות את כל מה שאי אפשר יהיה לעשות אחר כך (לאכול סושי ).

• ליטלילי

• ליטלילי , הציצי גדל ורגיש אצלי כבר שבוע וקצת.. יום יומיים לפני ההחזרה! חחחח אז אין ספק שזה הורמונים אבל אצלי היה עכשיו עוד לפני הסיכוי להריון. אנחנו לוקחות המון הורמונים
    ואגב גם אני עם תחושות ממש טובות לגבייך. מחזיקה לך אצבעות
  • תודה מאמוש... הלוואיייייי

ליטלילי

• חחחח קוראת ומחייכת כי מה זה מבינה את הקטע עם ההורמונים!
    אחרי ההזרעה שעברתי הייתי בטוחה שזה הצליח כי היו לי סימנים שמעולם לא היו לי..

הגוף שלי תעתע בי עכשיו אני כבר מפחדת לחשוב

ליטלילי -את לא מבינה כמה אני מקווה בשבילך במיוחד לאור מה שכתבת שזה החודש הכי טוב שלכם

טלי - אני יכולה לומר לך שדודה שלי עובדת ב-IVF והיא כל הזמן מעודדת אותי שהיוםם הרפואה מאוד מתקדמת ויכולה להתמודד עם הרבה בעיות.
    אז הרבה בהצלחה!!
    אפרסקית
  • אפרסקית - תודה מתוקה , אני מקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה