בהתחלה הרופא שטופלתי אצלו לא רצה לתת לי בדיקות קרישיות אבל אחרי פעם שלישית ידעתי שזאת זכותי ולחצתי עליו. הוא אמר שלא נראה שזה זה ושיש לי פשוט חוסר מזל

.
עשיתי מלא בדיקות קרישיות - מכל הסוגים שיש, והכל יצא תקין. הוא שלח אותנו לגנטיקאי ועשינו בדיקת קריוטיפ - לבדוק אם יש בעיה בכרומוזומים - התוצאות עוד לא הגיעו זה לוקח ממש מלא זמן - אמרו שיקח חודשיים ועכשיו התקשרתי ואמרו שלושה

. אבל גם זה לא נראה כמו סיבה לאף רופא שראה אותי כי אמרו לי שאם זה היה בעיה גנטית היו לנו בעיות נוספות כמו זרע לא תקין או משהו...
עשיתי הכל חוץ מהיסטרוסקופיה והרופאה בכרמל (צופנת) העלתה את זה כאופציה, אבל הרופא הקודם כששאלתי על הבדיקה אמר לי במפורש לא לעשות כי אין שום סימנים לבעיה ברחם והבדיקה מאוד טראומטית וזה לא כדאי. אז זה הדבר היחיד שויתרתי עליו - גם אף פעם לא היתה לי התערבות רפואית כלשהי בחלל הרחם, צילום רחם יצא תקין והרירית תמיד מאוד יפה, אז אין חשדות בכיוון הזה.
לגבי הרזרבה - אני לא חושבת שבדקו לי - כמה שאני מבינה הם בודקים רק כשיש FSH גבוה ואצלי הוא ממש נמוך (באזור 6-7) אז לא בדקו את הכיוון הזה.
לגבי התמיכה - גם בהריונות הכימיים שהייתי ללא תמיכה בכלל היה פרוגסטרון מאוד גבוה וטוב, וגם אחר כך קיבלתי תמיכה (קרינון לא הלך טוב, אבל אנדומטרין היה מצוין). הרופאה העלתה אפשרות לזריקות תמיכה אבל לא יודעת אם צריך כי עם אנדומטרין הפרוגסטרון בסדר גמור.
היא רצתה עןד הזרעה כי מקובל לעשות 3 עם זריקות ועשיתי רק שתיים. היא חושבת שהבעיה שלנו לא תיפתר בגלל ההפריה ורצתה כביכול לחסוך לי וללכת על טיפול יותר פשוט.
לגבי ביציות לא בשלות - זה נראה לי כמו משהו מאוד הגיוני - אבל אני לא יודעת איך אפשר להשפיע על זה. היא אמרה שנראה לה שזה ביציות לא תקינות.

. מקווה שזה לא ככה כי אם כן לא יודעת אם יש טיפול לזה.
רציתי לשאול אותך משהו, ראיתי איפשהו שרשמת שנתנו לך גונל או פיוריגון להזריק בבוקר וארגלוטרן בערב. אני בהזרעות אצל הרופא הקודם הזרקתי ביחד בערב - אחת בכל צד. זה מאוד חשוב לי כי לא מסתדר לי להזריק פעמיים בגלל העבודה. זה משהו שהם מתעקשים עליו?