מי היה מאמין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עניינים בנות נעלמתי תקופנ והגיעה הזמן לחזור רציתי לבשר בשורה משמחת אבל היא כבר לא ממש משמחת...אני טבעלי החלטנו להתחיל לנסות הריון מלפני חודשים...היו לי איחורים של שבוע עד עשרה ימים בסוף התגלה שיש לי שחלות פוליצסטיות שביזות!!! מה קשור לחיייםם??? ניקלטתי להיריון טבעי בלי שום בעיות לפני מאיפה זה נפל עלי פתאוםם...?!?! בקיצור אני בקושי הבנתי מה זה אשמח לעצות מהמבינות שבינכן בנוגע לנושא..והאם יש סיכוי להריון בקרוב?

12 תגובות
עמוד 1
  • מה נשמע?
    בעיקרון כשיש שחלות פוליציסטיות אז אפשר להיכנס להיריון, הבעיה היא שאין ביוץ בכל חודש (בטח המחזור שלך לא סדיר מהסיבה הזאת) ולכן זה יכול לקחת זמן.
    אפשר לקחת כדורים שמסדרים את המחזור.
    מה הציע לך הרופא?
  • ברוכה הבאה למועדון!
    אני רק בהריון הנוכחי גיליתי שיש לי שחלות פוליצ'
    ששאלתי את הרופאה שלי מה זה אומר
    היא עושה לי באדישות תוך כדי תקתוק במחשב
    "שטויות, נכנסת טבעי, זה לא תקף לגבייך".

ואז הבנתי למה לקח לי המון זמן להכנס להריונות...
    עם נהוראי שנה+
    בהריון שלהבדיל לא הצליח - 7 חודשים
    עם תהל מיד אחריו ב"ה
    ובנוכחי 8 חודשים.

זה כל מה שזה אומר כרגע... שזה לוקח זמן
    ויש תזונה נכונה עבורינו.
    כל זה קראתי בשניות בחיפוש בגוגל.

• שחלות פוליציסטיות כשלעצמן לא אומר שום דבר ,תיסמונת השלחה הפוליציסטית זה כבר משהו אחר.
    יכול להיות קושי להכנס להריון על רקע העדר ביוצים והמנגנון הוא עמידות לאינסולין
    טסטוסטרון גבוה
    שיעור יתר
    אקנה
    הפרעה בפיריון
    אין מחזור או מחזור לא סדיר
    והרשימה עוד ארוכה

לפעמים כדי להכנס להריון ממליצים לאישה לקחת כדור בשם איקאקלומין שיגרום לביוץ
    או שאפשר לחכות בסבלנות ולהכנס להריון ספונטני במיוחד שכבר יש לך ילד אחד ואת כן מסוגלת להרות
  • שירה בשעה טובההה לא ידעתייי!!!
    הרופא נביא לי פרימולט נור לחמישה ימים ואז המחזור יגיע ביום החמישי הוא אמר להתחיל אקמומיל ולבוא אליו לבדיקה..זהו שהרופא שלי טען שאי אפשר להכנס ככה להריון כי הזקיקים גודלים אבל לא משתחררים מהשחלות.,,אני מקווה שזה יסתדר:((( ובקשר לתזונה זה בסדר שמעתי על זה שצריך דיאטה אבל בתכלס אני רזה..פשוט אוכלת שטויות כל היום...דיי זה כלכך מתיש לדעת שיש לי עוד דרך ארוכה עד להריון הבא..לא שאני בלחץ יש לי את מאורי שלי אבל עצם העובדה לדעת את זה זה מייאש מההתחלההה..

הרופא נביא לי פרימולט נור לחמישה ימים ואז המחזור יגיע ביום החמישי הוא אמר להתחיל אקמומיל ולבוא אליו לבדיקה..זהו שהרופא שלי טען שאי אפשר להכנס ככה להריון כי הזקיקים גודלים אבל לא משתחררים מהשחלות.,,אני מקווה שזה יסתדר:((( ובקשר לתזונה זה בסדר שמעתי על זה שצריך דיאטה אבל בתכלס אני רזה..פשוט אוכלת שטויות כל היום...דיי זה כלכך מתיש לדעת שיש לי עוד דרך ארוכה עד להריון הבא..לא שאני בלחץ יש לי את מאורי שלי אבל עצם העובדה לדעת את זה זה מייאש מההתחלההה..

• אבל לא הבנתי למה צריך את כל זה אם הצלחת להקלט טבעי
    סימן שאין לך בעיה אלא זה לוקח זמן.
    את לא מעדיפה לתת לגוף לעשות את שלו עם הזמן?

אגב בגלל זה לא רציתי למנוע, אמרתי הזמן יעשה את שלו ואלוקים יחליט מתי.
    ידעתי שלא אקלט תוך זמן קצר...

• לא היה לי את זה לפני זה משהו חדש בגלל זה אני לא רוצה לחכות שזה יעבור בטבעיות הרופא אמר שאי אפשר לדעת מתי זה יקרה..ומה עם האקמומיל הזה זה לא נקרא טבעי?זה כאלו בסך הכל תרופה שעוזר לזקיקים להשתחרר.. ותגדי זה באמת עוזר התרופה הזאת?

• מזה רמות גבוהות של אינסולין בגוף??יכול להיות שזה קרה לע כי אני אוכלת הרבה מתוקים??

• כשאת אוכלת סוכר, הגוף שלך מפריש אינסולין.
    כשיש בתוך הגוף שלך המון סוכר יש בתוך הגוף שלך המון אינסולין.
  • מעיין
    שיהיה המון בהצלחה
    אני מבינה שאת בת 30 (או 30+) עם תינוק בן 11 חודשים בבית
    הבנתי נכון?
    האם את מרגישה בשלה לילד שני?
    האם השתמשתם באמצעי מניעה מאז שנולד?
    אשמח לשמוע ממך כי הנושא מסקרן אותי
  • ליאל היקרה,
    כיוון שכבר נקלטת טבעי,
    אין שום סיבה שלא תיקלטי שוב.

שחלות פוליציסטיות בעיקר מעידות שהביוצים עלולים להיות לא קבועים,
    ובנוסף,
    יש סוגים שונים של שחלות פוליציסטיות..

המלצתי העיקרית אליך היא להירגע...
    ברגע שיהיה לך שקט נפשי, גם לגוף יהיה שקט נפשי...
    וזה יקרה!
    סמכי על הגוף שלך,
    תעשי אהבה עם בעלך בהנאה ובכיף,
    וככה תקדמי את ההריון הבא שלך באהבה ובברכה.

מחזיקה לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה