סקר תחפושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פורים בפתח והתחפושות כבר תלויות ומגוהצות , אז -
11 תגובות
עמוד 1
  • אז אני אתחיל -
    אני מחפשת את הגדולה (בת 2.5) למיני מאוס מהמםם, וואי אחת היפות , תפרתי לה משהו משגע, לא רואים
  • מוני מאוס מהמם!
    אני מחפשת את הבת שלי כמו שבקשה, לרינת גיבורת על מהמחזמר פנטזיה. מהמם ומושקע!
  • אריאל מתחפש ללוחם יחידת S.W.A.T...
    אליאן מתחפשת ליסמין מהאגדה של אלאדין...
    והקטן, אדם איתן לא מתחפש השנה נחכה לשנה הבאה...

• אני קניתי לנסיך הקטן שלי תחפושת של סופרמן מהממת
  • יהודה מתחפש לאינדיאני
    חיים מתחפש למשה רבנו (השם המלא שלו זה חיים משה)
    שושי מתחפשת לאחות
    לבת שבע יש לי תחפושת מתוקה שתפרתי לשושי לפני שנתיים של אישה ממאה שערים כזו עם מטפחת שחורה ושאל ועגילים מפנינה ושרשרת משהו נורא מתוק (יכול להיות שיש כאלה שלא יבינו אז אחרי התחפושות אני אצלם ואעלה תמונות כדי שתבינו במה מדובר)

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אמא שלי תפרה לקטנה ולאחיין שלי דרדס ודרדסית, בהתאמה דאגתי לבעלי היקר לדרדסאבא, ולי לא נותר אלא גרגמל, עוד עובדת על זה..
  • השקעות
  • האמת, לא חשבתי לחפש אותם ביחד
    זה נשמע לי מדהים!

נהוראי לנסיך מרשים ביותר
    ותהל למיני מאוס עם שמלה נוצצת

• בארי לאריה
    ואני מיני מאוסית

• רקדנית שלי

• אנחנו נוסעים לחב"ד ביום ראשון
    תהיה קריאת מגילה, תחפושות וממש מסיבה מושקעת
    זה שעתיים נסיעה מאיתנו
    את אביבוש אני אלביש בפיג'מת מיקי מאוס שקיבל מאמא שלי