דימום השתרשות? או מחזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, עברתי לפני חודש בדיוק (12.2.14) הפלה ע"י ציטוטק מכיוון שהיה לי שק הריון ריק, לאחר שנגמר הדימום הרופא אמר לי שאני יכולה להכניס להריון ישר. חיכיתי 14 יום (כולל ה-7 נקיים) שזה אומר שהתחלתי "לעבוד" על ההריון ב-27.2.13- שזה בערך זמן הביוץ שלי, כך שעבר שבועיים מדיוק מאז.
    עכשיו, בדר"כ לפני מחזור יש לי כאבי מחזור חזקים מאוד שאין סיכוי שאני לא מרגישה את בואו, ולפתע היום אני אני הולכת לשירותים ורואה דימום, ללא כאבים בכלל, כך שזה כלל לא מרגיש לי כמו מחזור.(חייבת לציין שהייתי מאוד עצבניות בשבוע האחרון), עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית.
    שאלתי היא האם עוד קיים סיכוי להריון? יש סיכוי שזה דימום כתוצאה מהשתרשות? לאחר כמה זמן מאז קיום היחסים אפשר לגלות על הריון בבדיקה ביתית? אולי אני בודקת מוקדם מידי?
    אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה.!
1 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שאת בודקת מוקדם עי את לא יודעת מתי היה בדיוק הביוץ...

לדעתי הכי בטוח ללכת לעשות בדיקת דם

בהצלחה...

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה