היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעתי, קבעתי תור, לא תזכרו אותי, פספסתי את התור וגם את הזמן לעשות. לא מתחרטת שלא עשיתי בגיל חודשיים הם מתחסנים לזה
"הרופא שלי ממליץ לעשות, צריך לקבוע תור במשרד הבריאות בעיר המגורים, אני מתכננת לעשות, אהל זה קצת בעיה כי הם עושים את החיסונים רק באמצע יום עבודה בין 12-13
איכשהו יצאה לי הודעה ריקה.. הרופא שלי ממליץ לעשות את החיסון לשעלת בשביל לשמור על התינוק שלא ידבק ממך. צריך לקבוע תור במשרד הבריאות בעיר המגורים. אני מתכננת לעשות, למרות שזה קצת בעיה, הם עושים חיסונים רק בין 12-13 באמצע השבוע..
הבנתי שזה חיסון משולב עם דיפטריה וטטנוס. אני לא יודעת מה תופעות הלוואי והאם מסוכן לעובר??
אני לא חושבת שזה מסוכן לעובר, אחרת משרד הבריאות לא היה ממליץ לעשות את זה בכל מקרה ה בדיוק החיסון שהוא מקבל בגיל חודשיים...
אני לא מבינה, קיבלתי את החיסון כשהייתי תינוקת בטיפת חלב, זה לא אמור לתת הגנה לכל החיים???
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
"הרופא שלי ממליץ לעשות, צריך לקבוע תור במשרד הבריאות בעיר המגורים, אני מתכננת לעשות, אהל זה קצת בעיה כי הם עושים את החיסונים רק באמצע יום עבודה בין 12-13