פחמימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הייתי היום אצל הרופאה ומסתבר שעליתי קילו ב10 ימים....
    יש לציין שעד חודש שביעי עליתי רק 2 קילו
    ובמהלך כל ההריון עד עכשיו עליתי 7 קילו...
    היא אמרה שזה יותר מידי ולהפסיק לאכול פחמימות :(
    זה באמת כזה נוראי?

8 תגובות
עמוד 1
  • מה יותר מדי?!?! היא בסדר? עלית כולה 7 קילו.
    טווח הנורמל הוא בין 9-12 קילו.
    וזה ידוע שבחודש תשיעי עולים יותר מכל ההריון
    אני לא הייתי לוקחת ברצינות בכלל...

בעיניי עדיף לאכול פחממות ליד מנה בשרית ולא לחם, זה בטוח.

• לא יודעת אבל הרגשתי ממש שמנה
  • לא יודעת אבל הרגשתי ממש שמנה
  • בגלל זה עלית כולה 7 קילו

• טוב הגברת קצת הגזימה עם המיד להפסיק לאכול פחמימות ,אני יותר אולי הייתי חושבת שאולי את צוברת נוזלים ומפתחת בצקות ,אבל החלט קילו בקצת יותר משבוע זה הרבה . לא יודעת מה עבר בראש של הרופאה ,אולי היא חוששת מסוכרת הריון ,מה הגודל של העובר ? מה כמות מי שפיר ? מה עם בדיקות סוכר שלך ? הכל יצא תקין ? אם את מאוד אוהבת פירות ,אז אני ממליצה לאכול למשל שקדים יחד עם הפרי זה מונע מהאינסולין להשתולל
  • כל הבדיקות יצאו תקינות
    והסוכר בסדר
    וגם אין לי בצקות...
    השאלה אם זה בכלל טוב לי להחסיר פחמימות עכשיו ? :/

• הרופאה מגזימה
    אבל כמובן שעניין העלאת המשקל הוא סובייקטיבי
    אני העלתי בטוטאל עד שבוע 40 + 2 (הלידה) כ- 17 ק"ג
    כאשר עשרה מתוכם כבר ירדו בשבוע הראשון
    בדיוק כמו שכתבו לך אז אל דאגה
    מאחלת לך לידה קלה!!
  • אני חושבת שהביטוי שלה היה ממש לא מדוייק ,לא ניתן להוריד מהתזונה פחמימות ,זו האנרגיה שלך , מה שכן אפשר לעשות ,זה לצרוך פחמימות מורכבות , דבר ראשון אל תהיי מוטרדת מהערה שלה כי היא ממש לא במקום ולא בצורה נכונה ,מה שהגברת הייתה צריכה להגיד לך ,זה תשתדלי לאכול פחמימות מורכבות כמו ,אורז מלא , פסטה מקמח מלא , כשאת אוכלת פירות תוסיפי חלבון מן הצומח כמו שקדים או אגוזים כדי שהסוכר לא יהיה בפיק וכנל אינסולין ואז עולים הרבה במשקל , אם יש מאכלים מתוקים שאת צורכת או שתיה מתוקה תשתדלי לרדת בכמות . אם כל הבדיקות תקינות וכמות מי שפיר תקינה והמשקל של העובר תקין ,לא הייתי נלחצת מהמשקל , יכול להיות שעכשיו ההפך תרדי במשקל לקראת סוף ההריון כי יש פחות מקום בקיבה לאוכל ופחות נעים להרגיש מלאות . אני חושבת שאם אומרים משפטים כאלה למטופלת לפחות להסביר מה הבעיה ומה כן צריך לעשות ולא להשאיר משפטים באוויר כמו תפסיקי עם פחמימות ,זה לא ריאלי ולא מקצועי .!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה