-
מה יותר מדי?!?! היא בסדר? עלית כולה 7 קילו.
טווח הנורמל הוא בין 9-12 קילו.
וזה ידוע שבחודש תשיעי עולים יותר מכל ההריון
אני לא הייתי לוקחת ברצינות בכלל...
בעיניי עדיף לאכול פחממות ליד מנה בשרית ולא לחם, זה בטוח.
-
לא יודעת אבל הרגשתי ממש שמנה
-
לא יודעת אבל הרגשתי ממש שמנה
-
בגלל זה עלית כולה 7 קילו
-
טוב הגברת קצת הגזימה עם המיד להפסיק לאכול פחמימות ,אני יותר אולי הייתי חושבת שאולי את צוברת נוזלים ומפתחת בצקות ,אבל החלט קילו בקצת יותר משבוע זה הרבה . לא יודעת מה עבר בראש של הרופאה ,אולי היא חוששת מסוכרת הריון ,מה הגודל של העובר ? מה כמות מי שפיר ? מה עם בדיקות סוכר שלך ? הכל יצא תקין ? אם את מאוד אוהבת פירות ,אז אני ממליצה לאכול למשל שקדים יחד עם הפרי זה מונע מהאינסולין להשתולל
-
כל הבדיקות יצאו תקינות
והסוכר בסדר
וגם אין לי בצקות...
השאלה אם זה בכלל טוב לי להחסיר פחמימות עכשיו ? :/
-
הרופאה מגזימה
אבל כמובן שעניין העלאת המשקל הוא סובייקטיבי
אני העלתי בטוטאל עד שבוע 40 + 2 (הלידה) כ- 17 ק"ג
כאשר עשרה מתוכם כבר ירדו בשבוע הראשון
בדיוק כמו שכתבו לך אז אל דאגה
מאחלת לך לידה קלה!!
-
אני חושבת שהביטוי שלה היה ממש לא מדוייק ,לא ניתן להוריד מהתזונה פחמימות ,זו האנרגיה שלך , מה שכן אפשר לעשות ,זה לצרוך פחמימות מורכבות , דבר ראשון אל תהיי מוטרדת מהערה שלה כי היא ממש לא במקום ולא בצורה נכונה ,מה שהגברת הייתה צריכה להגיד לך ,זה תשתדלי לאכול פחמימות מורכבות כמו ,אורז מלא , פסטה מקמח מלא , כשאת אוכלת פירות תוסיפי חלבון מן הצומח כמו שקדים או אגוזים כדי שהסוכר לא יהיה בפיק וכנל אינסולין ואז עולים הרבה במשקל , אם יש מאכלים מתוקים שאת צורכת או שתיה מתוקה תשתדלי לרדת בכמות . אם כל הבדיקות תקינות וכמות מי שפיר תקינה והמשקל של העובר תקין ,לא הייתי נלחצת מהמשקל , יכול להיות שעכשיו ההפך תרדי במשקל לקראת סוף ההריון כי יש פחות מקום בקיבה לאוכל ופחות נעים להרגיש מלאות . אני חושבת שאם אומרים משפטים כאלה למטופלת לפחות להסביר מה הבעיה ומה כן צריך לעשות ולא להשאיר משפטים באוויר כמו תפסיקי עם פחמימות ,זה לא ריאלי ולא מקצועי .!!!