כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות בוקר גשום וכיפי לכן
    יש לי כמה שאלות.
    היום עשיתי אולטרסאונד ביום חמישי של המחזור ובערב אני מתחילה פיוריגון לקראת סבב אחרון של הזרעה שאחריה אעבור לIVF
    שאלתי את הטכנאית כמה זקיקים יש לי והיא ספרה 6. האם זה נחשב מעט? האם בטיפולי IVF אפשר להשיג יותר זקיקים?
    תודה רבה
9 תגובות
עמוד 1
  • ברור שאפשר להשיג יותר לי היה 9 ולקראת שאיבה אפילו יותר. בהצלחה .

/]
  • תודה רבה :)
  • זה המון להזרעה! אני מניחה שאם כולם יתפתחו הוא ישנה לך את הטיפול התרופתי. אסור לעשות הזרעה אם יש ככ הרבה זקיקים גדולים. אני מניחה ששישה זקיקים מתחת ל10 ממ זה מה שהיא ראתה וזה בסדר... במצב של שישה זקיקים גדולים מבטלים טיפול הזרעה.... מה שלא יקרה אצלך.. תעקבי ותתיעצי עם הרופא
    בהצלחה!!
  • היי, תודה רבה
    כרגע הזקיקים קטנים , מתחת ל10 מ"מ כי טרם התחלתי טיפול ואני ס"כ ביום חמישי למחזור
    אני תמיד מסיימת עם זקיק 1 בלבד שמגיע לגודל רצוי
  • בוודאי שבטיפולי הפרייה אפשר להשיג יותר
    בהפרייה שאני עשיתי שאבו לי 14

שתדעי ש6 זה המון להזרעה ...
  • תודה רבה
  • אפשר להשיג יותר... הכמות פחות משנה אלה הגודל והאיכות....

כמו שאמרת - הם קטנים...

כדי שתתבצע הפרייה הם צריכים להיות 18 ומעלה.

לא כל ה 6 יגדלו לכזה גודל

כבר ביום10 למחזור יראו מה מצבם וכמה גדלו לגודל טוב

בהצלחה מאמוש

ליטלילי

• THANKS
  • אבל- כמות הזקיקים בתחילת מחזור מצביעה על רזרבה שחלתית. וזה נשמע לי תקין לגמרי!. תשאלי את הרופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה