שאלת ממ"ד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, לעולם לא נשמעו אצלנו האזעקות עד הבוקר.
    אני בכלל לא יודעת אם יש לי פה ממ"ד בדירה החדשה.
    מהצהריים אני בלחץ, הולכת הלוך חזור על קוצים בבית, מה יקרה אם חלילה תהיה שוב אזעקה?
    אני תופסת את הקטנים ומה עושה?

7 תגובות
עמוד 1
  • זה בית פרטי ? אז אולי יש לכם מקלט שכונתי
    עדיף ממד אם אין אז מקלט ואם אין אז חדר פנימי ללא קירות חיצונים .. כמו חדר מדרגות
    אני גרה בבלוק של 30 שנה ואין ממד רק מקלט למטה ואני קומה 3 אין סיכוי שאני רצה עם הילד אז אני פשוט יוצאת לחדר מדרגות אין קיר חיצוני אין סיכוי של פגיעה שם למעלה יש עוד 5 קומות ככה ששם זה בטוח!

אנחנו רגילים כבר לצערי ..
  • היי אוראלי, אין שמץ לגבי מקלט

• אם הבנתי אותך נכון
    התחתית של הבית של זה כמו חצר הכול פתוח מסביב לא?!
  • חחחחח קשה להבין,
    במיוחד כי דודה שלי עשתה פה באלגן בשנתיים האחרונות.

זה היה פתוח, נכון, אבל מצד אחד הם בנו חומה גדולה, זאת אומרת שיש קיר ובית מאחוריו.
    ומצד שני דוד שלי בנה יחידה, בקיצור זה מקורה. גם עם פרגולה.
    למעט שביל לחצר ולחנייה.

• חחחחחח אני מנסה לתאר את זה בראש לא הולך חחחח
  • תקשיבי שירה,
    עקרונית, או שתתפסי חדר עם 3 קירות פנימיים ועוד קומה מעל או שתחשבי מאיזה כיוון (שלא נדע) מגיעים הטילים ותלכי חדר אחד קדימה כך שאם חלילה תהיה פגיעה, יש לפחות קיר אחד בינך לבין החדר שיפגע
    ואם יש לך חצר בין עמודים ומעל דירה זה לא בהכרח עוזר - כי יש לך 4 כיוונים פתוחים, אם ייפול איפשהו באזור, יעופו עליכם רסיסים או לא יודעת מה שעף אחרי פגיעה.
  • שלא נדע
    פחד אלוהים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה