היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחלתי להזריק פיורוגן כבר יומיים, אני מרגישה במהלך היום קצת כאבי בטן תחתונה מזכיר קצת כאבי מחזור. האם זה נורמלי ?
7 תגובות
עמוד 1
לי גם היו מיחושים, לא כאבים ממשיים כמו מחזור אבל כן הרגשתי משהו.. נראה לי בסדר בהצלחה!!!
שיר (:
וואי התופעות לוואי משגעות אותי!! נפיחות מרגיזה בבטן , יש לי מצבי רוח שזה נוראי- אני בוכה מכל שטות כמו מפגרת, רגישות בפטמות ובשדיים... גם לכן???
אפרסקית
לי בתחילת הדרך בטיפול הראשון היו מלא תופעות. בטיפולים שאחריי כבר לא מה שגרם לי לחשוב שבטיפןל הראשון זה היה פסיכולוגי מכל מה שקראתי וחקרתי לפניי הטיפול
יש לפעמים ימים של כאבי ראש ועייפות. אבל האמת היא שיש לי את זה גם בלי הטיפולים ....
הדבר היחידי שכן זה הנפיחות בבטן ובכלל בכל הגוף וזה קורה לי מהתמיכה... אחריי ההחזרה ליטלילי
היי בנות עברו כבר 8 ימים מיום הזרקת אוביטרל, יש לי כאבים ורגישות בחזה. האם נורמלי? משיהי חוותה?
היי,
לי כאבים בחזה יש תמיד אחרי ביוץ בלי קשר להורמונים. זה כנראה מפרוגסטרון (את לוקחת תמיכה?)
אני יודעת בוודאות שבייצתי מהרגע החזה מתחיל לכאוב, ומספידה ברגע שהוא מפסיק לכאוב.. אז כנראה שגם את.. בע"זה עוד 6 ימים תעשי בטא ואז נגלה אם החזה ימשיך לכאוב עוד 9 חודשים :)
שיר (:
לי בדר"כ מתחיל לכאוב כ-5 ימים לפני מחזור. פה כבר מהיום השלישי של הזריקה כואב והיום קצת התחזק. אני לא מקבלת תמיכה.
אמן שיהי רק בשורות טובות לכולנו, לא איכפת לי שמהסיבות הנכונות יכאב גם 9חודשים.