סקר קורע: שטויות והערות שהחמות אומרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשילדתי היא ישר נכנסה לחדר לידה
    והנקתי את טליה איך שהיא יצאה ממני
    והיתי עייפה מהלידה וביקשתי לשתות
    אז היא אומרת לי אסור לשתות בזמן הנקה הילדה תיחנק
    ואמא שלי היתה בשוק חחחח
    המיילדת אמרה לי תישתי זה בסדר מותר

18 תגובות
עמוד 1
  • יוווווו זה קורע!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לא סובלת אצ0ת חמתי
    לכן כל מילה שהיא מוציאה מהפה המסריח שלה מביא עצבים
    במיוחד שהיא תמידדד חייבת להזכיר כמה ש"בזמנו" הם היו מכינים דייסה על הגז כי לא היה מטרנה ואיך היה טיטול מבד כי לא היה האגיס ופמפפרס וכמה שניא היתה אשת חיל ואם השנה
    יאלללה תני גזזז

• חמתי מאד אלגנטית ונאורה
    אין מצב שמתפספס לה משהו מהפה
    מה שכן הערות בשפע!

מה שמעצבן אותי שהיא תמיד אומרת
    "מתני שלי? עד שנתיים וחצי ינק, רדף אחרי בכל הבית"
    או:
    "אצלי בחיים לא היו להם גזים, בחיים"
    "החמישה שלי אכלו וישנו, לא בכו ולא כלום"
    "אולי הוא רעב??? מה קרה נשמה שלי רוצה ציצי? אבל אני סגרתי ת'בסטה, אין לי"
    "איך הוא מחפש, את אבא שלך הנקתי שנתיים וחצי אתה יודע?!"
    "אצלי מתן אכל הכל! שום דבר הוא לא פספס"

• חחח שירה , קראתי את ההודעה עם קול כזה גבוה מעצבן ,שמנסה לעקוץ דרך דיבור עם הילד . ממש דמיינתי את חמותך מדברת ככה .
    חמותי כפרה עליה -גם אם היו לה יציאות לא במקום הן תמיד היו מכוונות טובות -דברים של פעם שאמא שלה הייתה אומרת לה . אני מתקנת אותה בעדינות ומסבירה לה מה באמת נכון .
    אבל לאנשים זרים היו הערות בשפע חח היו כל פעם אומרים לי למה הילד לא הולך לגן הוא יתפתח שם -איתמר היה אז פחות משנה אפילו - צחקתי נורא ואמרתי שאיתי הוא בטח לא יתפתח בכלל ... ברור שבגן יותר טובה מאמא
  • ישר אחרי הלידה כל הבגדים שחמתי קנתה, היא קנתה 3-6.
    ״לא צריך ניו בורן הם גם ככה גדלים ממש מהר ובקושי לובשים..״

מוצ״ש שעבר היינו אצלם ואמרתי שרואים כמה הקטנטונת גדלה כי יש בגדים שכבר קטנים עליה (ועדיין רוב מה שהיא לובשת זה 0-3 פשוט יש כל מיני חברות וגדלים שונים)
    אז היא אומרת לי- את רואה? לא צריך ניו בורן בכלל לא משתמשים..

אה כן??
    לא ידעתי שחודשיים זה בכלל לא..
    מה הייתי מלבישה לה? שקים?
    וכשעניתי לה היא אומרת לי- לא על כל דבר צריך להתווכח
  • חחחחח צליל יגנובההה

חח שירה מוכר תמיד משווים לילד
    והם תמיד מחפשים אוכל

וסופי תגידי תודה שקנתה לך משהו
    חמי וחמתי נתנו לבעלי 5000 שח ללידה
    אחרי שבבית ובחתונה עזרו בשליש ממה שאבא שלי נתן אם לא פחות
    אבל עד עכשיו פירור היא לא קנתה לילדה
    תיקני בשביל ההרגשה הטובה כאילו מה
    אמא שלי פיצצה לה את הארון לכל עונות השנהה
    אין פעם שהיא באה בידים ריקות נשמה שלי
    אין כמו אמא לא יעזור!!!!

• תאמיני לי לולי, כשזה מלווה בעצות לא רצויות ופרצופים,
    מעדיפה שלא לקבל כלום..
  • חמתי היתה פה 3 שבועות!!!!
    ישנה אצלנו 3 שבועות- רצוף
    3 שבועות של משפטים והערות
    כבר אמרתי שאני חייבת לפתוח שירשור על כל מה שעברתי בחודש וחצי האחרונים????
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סקר מצחיק!!!
    נקרעתי מתגובה תגובה כאן

• אז ככה , אצלי כל הערות נעשות אם חיוך על פנים אז תכלס מבחינתה זה לא הערה אלא "דאגה " , נתחיל עוד שהיינו חברים , יצא לי לחלות כמה פעמים במשך החורף בשפעת (אז כבר גרנו ביחד) אני עובדת בגן אז הייתי נדבקת מהילדים (עד שגיליתי את חיסון) אז היא זורקת משפטים מסוג של "את צריכה לשמור על עצמך אף גבר לא צריך אישה חולנית " וכל זה כמובן מתוך דאגה ועם חיוך על פנים כמובן (אצלה זה מאסט) וכשבן שלה חולה אז זה אסון בינלאומי כמובן (הוא גם חוטף את צורה מאד קשה ממני), או ש"את ממש מגזימה עם ניקיון שלך אני למשל לוקחת את זה ממש בפרופורציה" (בטח בעלך עושה הכל אז למה לא ) , " את מאמינה בעין הרע ואני לא , ואם את שואלת אותי (לא שאלתי) זה די פרימיטיבי" ואו ש "אני תמיד ידעתי לשלב בין קריירה לילדים (2 ילדים סך הכל ) שזה הכי מעלה לי את סעיף , בחוץ לארץ היה אפשר לשבת בבית אם הילד (לאחר לידה ) 3 שנים ושמרו לך על מקום עבודה . "בשביל להגיע אליכם הביתה צריך להודיע לפני " , " האוכל שלך מתובל וזה לא בריא לקיבה" (כן לפחות אצלי הוא טעים ) " תכיני לבן שלי מרק זה מאד עוזר לו שהוא מקורר" " בזמנו אף אחד לא עזר לי בכלום , הכל עשיתי לבד " , בקיצור יש עוד מלא הערות שלחלקן בכלל לא מצחיקות , הכי מכעיס אותי "האיבוד זיכרון " שלה מידי פעם , היא יודעת שאני לא מערבבת חלב ובשר , מכירה אותי כבר 5 שנים , מגישה לשולחן פירה חלבי , ואני דווקא מה זה אוהבת פירה , אני שואלת יש בו חלב או חמאה אז היא עונה כן למה יש בעיה אז אני בפעם הלא יודעת איזו עונה לה אבל אתם יודעים שלא מערבבת "אוי סליחה שוב ברח לי מהראש" . נו באמת.
  • אני מרגישה כמו פונדקאית....
    כמה ציטוטים מפי חמתי:
    "אני רוצה שזאת תהיה בת בשבילי ובן בשבילו(בעלי)"
    "יופי תביאו אחד עכשיו תחכו 5 שנים ואז עוד אחד"
    כמובן שמשפטים אלה ועוד רבים מסוגים יוצאים במקומות כמו שולחן שבת מול מלא אנשים....
  • עם השנים השכל נדפק חחחח

• אפשר להוסיף סתם הערות מעצבנות של נשים מעצבנות מהאוטובוס?? "איך את מוציאה ילדה בקור הזה באוטובוסים?!?" נכון, פשוט לא התחשק לי להוציא את הפרארי מהחניה הבוקר.
  • חחחח תמר! לגמרי!!
    ״אני הייתי מלבישה הרבה יותר חם״
    כבר בגיל כזה לקחת אותה לקניות??״ - בדיוק הנאני הצמודה שלנו ברחה ואנחנו מחפשים מחליפה.
  • טוב אצלי חוץ מלהעיר כל הזמן שהילדה צריכה לצאת מהבית עם כובע היא לא אומרת כלום
    למזלי
    חמסה חמסה חמסה, מקווה שלא פתחתי פה עכשיו....
    ואולי היא אומרת רק לבעלי, אני פשוט לא נותנת לה להרגיש בנוח איתי מספיק בשביל לאמר לי דברים כאלו

ובנימה אופטימית זו - עשיתן לי יופי של קבלת שבת באווירה מצחיקה!
    כמה צחקתי מכל אחת והסיפורים שלה
    ואחר כך הפכתי לעצובה כשחשבתי שאתן באמת צריכות לסבול את הערות האלו...

• חחחחחח שמחה שצחקת
    בנות תמשיכו
    לא רק חמות גם גיסות חחח

• וואו וואו איזה סקר נהדר!!! הרסתן אותי מצחוק...
    כל כך מזדהה עם כל אחת ואחת!

אני רק בחודש רביעי, כך שההערות רק בתחילת דרכן (למרות שהן בתכלס התחילו כבר בחתונה אבל זה סיפור בפני עצמו שאפשר לכתוב עליו ספר אז אני אחסוך מכן..).

לגבי ההיריון-
    לחמותי ולכל בנות משפחתה יש איזושהי מחלה או רגישות ממש חמורה, שבאה לידי ביטוי בזה שבמהלך ההריונות שלהן הן הקיאו מהיום הראשון ועד האחרון, חמותי שביום רגיל שוקלת בערך 55 קילו, ירדה במהלך כל היריון כ-15 קילו!! היתה מאושפזת עם אינפוזיה 9 חודשים... בקיצור, באמת סיוט. לא מזלזלת, לא הייתי מאחלת את זה לאף אחד.
    אבל... מספיק לי לשמוע את הסיפור הזה במשך כל העשור שאני ובעלי ביחד. עכשיו אני בהיריון, יש לי את הבעיות שלי, זה המקום לסבל שלי... וכל ה-3 חודשים הראשונם הייתי עם בחילות נוראיות, שום דבר לא עזר... הייתי קמה בבוקר עם פנים אפורות ודמעות בעיניים שצריך ללכת לעבודה.. ומה היא היתה אומרת לי?! "אוי שטויות, את לא יודעת מה זה היריון קשה... תגידי תודה שלך לא קורה מה שקרה לי.. הלוואי והייתי מרגישה כמוך בהריונות שלי.. זה באמת שטויות..".
    אמרתי לה כמה פעמים בצורה מאוד ישירה שאני בטוחה שהיה לה נורא ואיום אבל עכשיו אני סובלת ולא עוזר לשמוע שלאחרים היה קשה יותר. ובתגובה- "לאאאא אבל את לא מבינה בכלל כמה קשה היה לי, את באמת לא מבינה... אצלך זה לא נורא את צריכה להגיד תודה".
    אוחחחחחחחחח...$##@!
  • חחחח בנותתתת
    הרסתן אותי מצחוק!!!!
    עוד לא בהריון ועוד אין ילדים (אני מהפורום הסמוך... עוקבת גם כאן) אבל בעקבות הארועים עם המשפחה של בעלי אני בטוחההההה שיהיה לי מה להוסיף לשרשור בעתיד חחחח
    דרך אגב,
    כמורה ללשון - לידע כללי:
    המילה ביחיד אמורה להיאמר "חמות" ולכן גם "חמותי" ולא כמו שנהוג לומר "חמה" (חמה=כעס/שמש)
    והרבים של המילה: חמיות

שיהיה לכולן חג שמח ומבדח!! רק בשורות טובותתתת

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה