מה קורה בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת שככה אני נעלמתי, אני יכולה לומר שזה השבועיים הכי גרועים בחיים שלי!!
    היום המנהלת שלי עשתה לי שיחה שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים וזה לא הולך ככה כי כולם מתלוננים ויש מלא טעיות - אני מודה, המצב משפיע עליי...
    אחר כך נסעתי הבייתה וברמזור מישהו דפק לי בחלון וצרח עליי שלא עצרתי וכמעט דרסתי אותו - בחיי, נשבעת שלא ראיתי אותו ולא היה לי מושג על מה הוא מדבר!!

מהיום בבוקר התחיל לי הפרשות חומות חזקות...שעכשיו מתחזקות וכאבי מחזור ממש....לא יודעת אם יש בי תקווה....
    ה' יעזור לי

מה איתכן? אתן חסרות לי...
8 תגובות
עמוד 1
  • נשמה.. תתחזקי הכל יהיה בסדר!
    קחי הכל בפרופורציות, המצב לא פשוט אך צריך להיות אופטימיות אין לנו ברירה
    כל שלב נראה לי מטורף אך השד לא כזה נורא ולפעמים כשהזמן נראה כמו נצח קמים בבוקר ליום חדש ותקוות חדשות.

מאחלת לך כל טוב ואמן אמן רק שמחות ובשורות טובות

שולחת חיזוקים.
  • אוי בובי מתוקה ...

אני מבינה אותך , ומרגישה אותך , אני יודעת שקשה לך אבל את חייבת למצוא דרך לאסוף את עצמך...
    את יודעת ... השלב הכי קשה בלקיחת החלטה, הוא כשלא מקבלים אותה . את מבינה למה אני מתכוונת ? ברגע שתקחי החלטה להיות חזקה, להתמודד עם כל אמת שלא תבוא, יהיה לך הרבה יותר קל.
    עם טעויות בעבודה .... לא נעים אבל לא נורא..
    אבל על הכביש ? זה כבר מצב שהוא מסוכן לך ...
    את חייבת למצוא את הפוקוס שלך. אל תתייאשי , אפילו שכואב לך וקשה לך, וחוסר הוודאות יכול להטריף . תסתכלי פנימה, לגרעין הכי עמוק שלך , ותראי כמה שאת חזקה, כמה שאת אמיצה, ועם כמה התמודדת עד היום, ואת יודעת מה ? את תגלי שאת מדהימה ומיוחדת, ושיש לך את מה שצריך כדי להמשיך הלאה. בין אם זה להמשך הריון ובין אם זה לטיפולים נוספים בדרך להריון נוסף.

שולחת לך מיליון חיבוקים חזקים חזקים, שיוציאו את כל הכאב החוצה ויכניסו אליך כוחות התמודדות , והסתכלות אופטימית קדימה ...
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • חבל לי מאוד שזה מה שקרה יקירתי - אבל הגוף שלנו יודע לזהות פגמים בעובר שלא יאפשרו לחיות וזה מה שקורה... גם לי קרה רק בשבוע 12 כשמסתבר שהוא הפסיק להתפתח בשבוע 8.
    ידוע שמצבי רוח גם משפיעים על העניין , את צריכה לקחת את עצמך בידיים ולהמשיך - אני בטוחה שיהיה לך בעתיד קרוב הריון נוסף.
    אני אישית כרגע אחרי סיבוב איקקלומין - מחכה לבדיקת דם בשבוע הבא.
  • יקירה תהיי חזקה.. אני מסכימה עם כל הנאמר כאן אז אני לא אוסיף רק אומר שגם אני שולחת לך חיבוקים ענקיים וכוחות לעמוד שוב על הרגליים..
    אפרסקית
  • תודה יפות שלי, על כל התמיכה וההקשבה...אני באמת קוראת תגובה תגובה ומתחזקת...

מבטיחה להשתדל לא לבכות לכן ככה ולהיות קצת יותר שמחה, אפילו לי מתחיל להימאס מעצמי...

תודה!

• ליטלילי

• פוקה יקירה אני חושבת עלייך מלא בימים האחרונים. צריך פשוט להאמין שהכל מלמעלה ושיהיה בסדר גם אם עכשיו זה נראה סוף העולם. תשדלי להיות עם אנשים בימים הקשים האלה כי לבד אפשר להשתגע. לגבי המשרד אין מה לעשות לפעמים אנשים בתקופה לא טובה...

מקווה שבסוף יהיו בשורות טובות, ואם חלילה לא אז שההריון הבא יהיה מהר ומפצה על כל מה שאת עוברת.

מלא חיבוקיםםםםן

לילך
  • תודה רבה לכן, מלאכיות!
    אני עכשיו מחכה לאולטרסאונד גורלי...כי יש לי דימום כבר יומיים ולא מפסיק.....אז אין ברירה, חייבת אולטרסאונד...
    אני במתח נפשי ועוד שעה אדע מה הגורל שלי....

ה' יעזור לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה