אין מחזור אחרי שנצפה זקיק... הריון?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן, אשמח לדעתכן....המחזורים שלי כל 32-34 ימים.... אחרי הגלולות לקח למחזור כמה חודשים להסתדר אבל מספטמבר האחרון המחזורים סדירים כפי שהיו לפני הגלולות(למעט בחודש דצמבר שדילג לי)...
    קיצר, התחלתי מעקב זקיקים (ללא בדיקות דם הורמונליות במקביל). ב 24.2 זקיק 15 ממ ורירית 5, שלושה ימים לאחר מכן זקיק 13 ממ ורירית 5, שלושה ימים אח"כ זקיק 11 ורירית 5...
    מניחה (רוצה לקוות) שהזקיק הראשון (15) בייץ ....
    עדיין לא קיבלתי מחזור החודש, יש לי כאבים בבטן התחתונה ממש למטה (לפעמים כמו של מחזור עד שאני בטוחה שקיבלתי ולפעמים שונים)...
    אם הזקיק הזה אכן בייץ - עברו 18 ימים, נחשב איחור, לא?
    אוף אני מתה מפחד להתאכזב...
    יכול להיות שהחודש גם מדלג המחזור למרות שהייתה תנועת זקיקים, זה הגיוני כזה דבר?
    סליחה מראש על החפירה....
3 תגובות
עמוד 1
  • היי.. לפי מה שכתבת את כבר יכולה יום ראשון ללכת ולבצע בדיקת דם לדעתי..

רק לגבי הרירית - זה נישמע לי קצת דק... אני יודעת שהיא צריכה להיות בערך 7/7.5 ומעלה. הרופא לא המליץ לך על תמיכה?

בהצלחה...

ליטלילי

• לא... הוא שלח למעקב זקיקים ובגלל שאני מנסה כבר כמעט שנה הפנה אותי למרפאת פוריות (הייתי שבוע שעבר, הרופאה שאלה שאלות ואמרה שנחכה למחזור וכשהוא יגיע נתחיל אולי באיזה תמיכה)...
    בכל אופן עשיתי הבוקר בדיקה ביתית שיצאה שלילית...
    עדיין לא קיבלתי מחזור - ממתינה בסבלנות...
    זה הגיוני לא לקבל מחזור אחרי שהיו זקיקים שהתפתחו (גם אם במקרה לא היה ביוץ?!?)
  • מה נישמע? יש חדש?

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה