היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה רק מראה לך יקירה שאת חייבת לעמוד על הרגליים ולא להישבר מכל מיני ״אולי״ הריון זו תקופה ארוכה ולא תמיד משעממת .... קחי אויר , והרבה .... יש מצב שתהי אמא בעוד שמונה חודשים ....
חיבוקים חמים . וטונות בהצלחה ....
תן לאהבה שלך להוביל אותך
יופי מאמי איזו בשורה , מה הם אמרו על דימום ? אני חושבת שצריכה תמיכה ,או נרות או זריקות פרוגסטרון , כי ככה ממה שאני יודעת מטפלים בדימום בתחילת הריון.
/]
יששששששששששקש ברוך השם!!! איזה כיף!!!!! שמעכשיו הכל יהיה בקלות!
לילך
אמרתי לך " ישועת ה' כהרף עין "!!! ברוך ה' !!! אל תפסיקי להתפלל!!! בהצלחה יקירתי ...
יש יש יש יש ישששששששששששש אני מרשה לעצמי להגיד: אמרתי לךךךךךךך
אוהבת אותך שימשיך ככההההה
תחייכייייי
ליטלילי
אגב.. מה הרופא טמר על הדימום?
ליטלילי
אני מקווה שמעכשיו יהיה שקט ותקין.. זה הזמן להוריד הילוך, להירגע קצת... שיהיה בהצלחה...
ואייי איזה כיףףףףףףףףף
איזה כיף :) שיעבור עכשיו ברוגע ובקלות
יאווו!! איזה יופי!!! שיהיה בריא!!!!
איזה כייף לפתוח את המחשב ולראות בשורה כזו!!!!! מזל טוב יקירה!!!!
איזה כיף שיעבור בקלות וברוגע
וואו וואו וואו!!! מתוקה העלת לי דמעה מהתרגשות!!! אני כל כך שמחה בשבילך זה ממש נס פורים אישי!
עכשיו את חייבת להרגע וליהנות מכל רגע הפלא בתוכך זקוק לרוגע ולחיוכים
בשעה טובה רשמית ושיהיה קל תקין וארוך
נסיכות, תודה רבה על המילים הטובות ועל הכל!!! מה שאותי מטריד זה הדימום שטרם פסק...אני מקווה שזה יפסיק בקרוב כי זה כבר 3 ימים....אמנם מעט אבל עדיין דימום..... ממשיכה להתפלל להריון תקין!!!
תודה לכולן!!!
פוקה היקרה , מה רופאים אומרים על דימום ? לא נתנו לך שום טיפול לזה?
לא...קראתי באינטרנט שהרבה מקבלות תמיכה או משהו כזה... לא הביא לי כלום...ת מה אני אעשה?
אולי תגיגי לרופא שלך ששמעת על עניין התמיכה ואם אפשר להתחיל.. ?
ליטלילי
איזה כייף לקרוא!!!!! שמחה בשבילך ומחזיקה אצבעות שימשיך להיות תקין
Boten
וואי איזה בשורות משמחות!! פוקה אני מאושרת בשבילך!!! המשך הריון תקין!!! אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!