החזרת עוברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם אני חדשה כאן. פעם ראשונה עשיתי ivf לפני שבוע עשיתי החזרת שני עוברים. שבוע ראשון היו לי מלא תופעות: נפיחות בחזה, רעב, חולשה, עייפות, you name it. אחרי שבוע הכל הסתיים. קמתי בבוקר כאילו לא היה כלום מעולם. גם החזה ירד והתחושות בבטן נעלמו כמעט. מה דעתכן? אני ממש בלחץ זה שנפל, אם היה שם משהו מלכתחילה. תודה וחג שמח:)

אם אפשר לחלום את זה, אפשר לעשות את זה/ וולט דיסני
8 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לזמן קצרצר...

התחושות שהרגשת ככל הנראה מההורמונים ולכן אין מה לדאוג או לפחד שפתאום הכל נעלם. שיהיה הרבה בהצלחה, תשדלי להיות רגועה כמה שאפשר ולחשוב חיובי. מחזיקה לך אצבעות

לילך
  • היי ברוכה הבאה

בזמן שאת מתארת נדירים המקרים שכבר יש תופעות שמעידות על הריון מכיוון שזה רק הזצן שלוקח לעוברים להשתרש ברחם.
    ולכן אומרים שזה ככל הנרטה נובע מההורמונים ומהתמיכות למיניהן במידה ואת לוקחת. הרבה פעמים זה גם קורה מלחץ וחלקן גם פסיכולוגיות...

גם אני מרגישה אחריי החזרות ככה כמה ימים.בהחזרה האחרונה היו לי צרבות ובחילות וכל מיני עניינים למיניהם

עם כמה שזה קשה עדיף לא לחשוב על הסי נים... מה זה אומר
    כי לפעמים אין שום סימן ויש הריון ולפעמים ההיפך ופוקה תעיד מהחודש האחרון שהיא לא הרגישה כלוםםםםםם כלום כלום כלום והיא עכשיו בהריון וברוך השח היום גם ראו דופק

בהצלחהההה

ליטלילי

• תודה לכן! עזרת לי. היום הלכתי לבדיקת דם. אדע יותר מאוחר אם כן ואם לא
    מתפללת שכן
    אמשיך לנסות אם לא
    כבר מוכנה תוכנית להערב גם לפיצוי וגם לחגיגה

אם אפשר לחלום את זה, אפשר לעשות את זה/ וולט דיסני
  • היי פולי..
    יש תשובות?????

ליטלילי

• ליטלילי

• ליטלילי