התחלת דימום 10 ימים מהחזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מה זה אומר? יתכן שהוסת כבר מתחילה? ראיתי כבר הכתמות ואני חושבת שקצת אפילו דימום אדום יותר..
    לא עשיתי בסוף בדיקה היום.. אתן צודקות זה מיותר
    אני לא אעמוד בשלילי נוסף..
    למישהי התחילה ווסת 10 ימים אחרי החזרה? הבטא מתוכננת רק לשני...אוף למה לא יכול להיות קל..
    אני מפחדת לחשוב על זה שלא יהרס לי היום כמו שהיה לי אתמול...
    שתהיה שבת שלום
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש יכול להיות שאלו דימומי השתרשות

ליטלילי

• הי קרן אור ,

אין לי מושג מה זה הדימום הזה ... הייתי מתייעצת עם רופא .

שבת שלום

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה בנות,
    כתבתי לרופא שלי שענה שזה לא אומר יותר מידי כרגע ולהמשיך כרגיל..
    אוף אני ממש מקווה.. כי כבר קרה שהיו לי ככה הכתמות יומיים עד לווסת.. מצד שני בהריון שלא הצליח גם התחיל עם הכתמה אז ממש לא יודעת..
    ממש מקווה לטוב
  • את עם תמיכה?

ליטלילי

• קרן אור תחכי לבדיקת דם כמו שהרופא אמר, אי אפשר לדעת מה יהיה
    ואם היה לך את זה פעם קודמת יכול להיות שגם עכשיו
    מתי את עושה בטא?
  • תודה בנות...
    בטא בשני. לדעתי אשבר מחר בבוקר ואעשה ביתית .. למרות שזה דבילי כי אם שלילי אני אתבעס וזה ככ לא מדויק...אבל המתח הורג אותי
    שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו!!!
  • הדימומים פסקו?

ליטלילי

• כן..זה הה הכתמות אבל לצערי בדיקה ביתית היום שלילית. ממש שלילית.בלי שום תקוה לפס קטן.מחר בטא אז התוצאה הסופית אבל קשה לא להתאכזב מאוד. אני לא יודעת מה אעשה אם מחר יהיה גם שלילי, מה שנראה כרגע..
  • אספר לך משהו....
    בטיפול , לא הקודם אלה אחד לפניו, עשיתי בדיקה ביתחת בבוקר. היא יצאה שליחית. באותו היום עשיתי בטא שהייתה חיובית..
    לכן.... אומרת לך בלב שלם: אני לא מאמינה בבדיקות ביתיות. ואסור לוותר עד לבדיק !
    גם ככה כשאנחנו עושות בטא זה ממש גבולי בימים. זה בדיוק על היום שכבר אפשר והערכים נמוכים. לפעמים אפילו נמוכים כדי שהבדיקות הביתיות יזהו אותם.
    אז אני עוד לא מוותרת ואחזיק לך אצבעות חזק חזק!!!!!

תעדכני מחר

ליטלילי

• תודה ליטלילי.. מה היה הערך של הבטא באותו היום? כי ביתית אמור לזהות מ50 או משהו כזה...
    זה ממש מעודד אותי..
    לעומת זאת היום עם הקרינון ראיתי ששוב מתחיל דימום וכו...
    אני כבר ממש לא צעירה. לא רציתי פער גדול בין הילדים. התחלתי כשהקטן היה בן חצי שנה! כי ידעתי שיקח זמן. התחלתי בת 34 ועוד פחות מחודש אני בת 37.. זה אחרי ששנה טיפולים חיכיתי לראשון. אני מנסה להחזיק עצמי לא לנתייאש לגמרי ממש מנסה. אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    הלוואי ויהיה נס פורים. כי זה מה שאני מרגישה שצריך כאן
  • היי קרן אור
    תחכי למחר לבדיקה זה הכי אמין
    שאני עשיתי את הבדיקה גם אני אמרתי לבעלי, אם יצא שלילי עדיין יש סיכוי
    לגיסתי יצא שלילי בתחילת הריון ורק אחרי שבוע איחור יצאה לה ביתית חיובית
    אז הכל יכול להות
    אומרים שהן לא כאלה אמינות, בגלל זה אני עד היום בטיפולים לא בדקתי בביתית
    אבל החודש הייתה לי הרגשה עם כל הסימנים שהיו לי אז בדקתי

בקיצור אל תתייאשי ואני מחזיקה לך אצבעות לנס פורים
    גם אני מחר עושה עוד בטא לפי בקשת הרופא
  • הערך היה 35...
    ולמרות שזה נמוך זה היה יכול להתפתח..

אין סיכוי שבדיקה ביתית הייתה מזהה את זה

חכי טיפה בסבלנות עד מחר

אומרים שהיום, ביןם פורים אלוהים מקשיב יותר מביום כיפור!!! תנסי להיות חיובית רק עוד טיפה
    אני יודעת כמה זה קשה.. הבדיקה שלי ביום חמישי וכבר התחילו כאבי מחזור מתסכלים.. המחשבות לא עוזבות אותייייי

מחזיקה לך אצבעות לנס מדהים ומרגש!!!
    בסוף יהיה בסדר.....

נשיקות

ליטלילי

• קרן אור ...

אני מסכימה עם מה שאומרת ליטל.

תחכי עוד קצת , ונראה מה התשובה של הבטא מחר בצהריים.

ואת יודעת מה אלון גל תמיד אומר ? אם יורשה לי לצטט - ״תשובה שלילית כבר יש לך, מקסימום .... יצא חיובי״

נשיקות
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • בהצליה מחרררררררר

ליטלילי

• גירפה, אהבתי...(:
    תודה בנות נקווה לטוב.
    ליטלילי זה בסדר שיש לך ספקות. זה דבר מאוד מטלטל.. אבל אני יכולה להרשות לעצמי להאמין שזה החודש שלך.. ואם לא אני אאמין גם בחודש הבא.
    אז תחזיקי מעמד..
    מחר בטא..אני כבר לא כזו אופטימית, אבל עדיין מקווה בחב שלם לנס קטן משלי
    בשורות טובות לכולנו מכל הלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה