איךךךךך?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך איך איך איך מתמודדים עם המחזור הזה שמגיע כל חודש????? איך????
    די כבר ממש קשה לי וגדול עליי כל זה!!
    אני ממש בדכאון ועם כאבי מחזור מטורפים! מתי יהיה טוב???????????

לילך
5 תגובות
עמוד 1
  • מתמודדים... זה קשה אבל דבר אחד למדתי מכל מה שעברתי וראיתי שעוברות אחרות והוא שבסוף הכוווול משתלם. בעז"ה ברגע שתחזיקי את התינוק/ת בידייך כל הסבל יישכח. אם את מספיק נחושה תרימי את עצמך ותזכי גם את בקרוב. אני עובדת על הנס השני... יותר קשה מהראשון אבל אני יודעת שגם זה יגיע. תבכי תתאבלי ותקומי חזקה יותר !!
  • הי לילך,

אל תתעצבי . לי מאוד עוזר לראות בוסת שמגיעה בעקשנות כל חודש כהתחלה חדשה , ולא ככישלון או כסוף...
    זה לא אומר שלא קשה, וזה לא אומר שאין לי שבירה והתפרקות , אבל בדרך הזאת אני מצליחה להרים את עצמי לתקווה מחדש, הרבה יותר מהר.

שנזכה כולנו החודש להריון תקין , עגול ומשעמם, שיסתיים בעזרת השם בתינוק או תינוקת, או תינוקות חחחח בריאים ושלמים , אמן .

ובינתיים, שולחת לך חיבוקים תומכים ומעודדים
    ומזכירה לך שאנחנו פה במיוחד לרגעים האלה , שבהם אנחנו נשברות ...
    תן לאהבה שלך להוביל אותך

• ליטלילי

• כתבתי לך תגובה ארוכה... וזה לא נשלח ואז נמחק..
    אני מצטערת בשבילך ומזדהה עם הרגשות שלך.
    אני מקווה מאוד שלפחות זה יהיה התאריך ווסת אחרון שילווה אותך בתשעה חודשים הבאים.
    קבלי חיבוק
  • תודה בנות היה לי יום קשה ומבאס אתמול... אבל קמתי לבוקר חדש ואנחנו חייבות להיות חזקות.... אז יום טוב לכולכן, תודה על החיזוקים.

לילך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה