חייבת לפרוק. אין לי כוח. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב. אז היום אחרי חצי שנה של מקרים עם חמותי והמשפחה של בעלי (מקרים באצת חמורים) החלטתי להכין היום משלוח מנותת. לשים את זה מאחורה. וללכת להגיד חג שמח.

הגענו לשם וכשהיא הבינה שלא נישאר לארוחת ערב (סתם תירוץ) ושאני לא רוצה לפתוח דברים שהיו בשלב הזה... היא החליטה שלא באנו בלב שלם ולמה באנו ושניקח את המשלוח מנות שלנו ונלך... זה נגרר לריב נוראי. שוב. היא זרקה את המשלוח שהכנתי. היא דיברה לא יפנה. המציאה עלינו דברים ואמרה שתפתח להעלי תלונה במשטרה.
    הייתי צריכ לאגור כלכך הרבה כוחות נפשיים כדי לעשות את הצעד הזה וללכת היום וזה מה שקיבלנו.

הלכנו.
    היא לא שפויה.
    אני עם זה גמרתי.
    לא רוצה איץה שום קשר. לא אוצה אןתה בחיים שלי ולא רוצה טפילי לשמוע יליה. שתטפל במחלת נפש שלה.
    באמת שניסיתי.

כאילו שזה לא מספיק - יש לי כבר כמה ימים עאבים בבטן. פעם בצד ימין פעם בצד שמאל. ממש כמו כאבי מחזור.

וכבר נימאס לי מהתמיכה. ומהכל. 2 בבוקר 2 בערב. די.

ניגמרים לי הכוחות.

כמה אדם יכול לשאת עליו?

הכל כואב לי.

ליטלילי

15 תגובות
עמוד 1

• מתוקה את חייבת לקחת את עצמך בידיים ולהירגע!!!! תחשבי כמה השקעת בטיפול - עכשיו זה קריטי שתיהיי רגועה - אל תהרסי לעצמך - אף אחד לא שווה את זה. בטח לא מי שמתיחס אליך ככה.
    מרגישים איך את רותחת בכל מילה. אני לא יודעת מה קרה ביניכם בעבר אבל בכל אופן נראה שכרגע כדאי לך להתרחק מכל זה.
    לגבי התמיכה - את כבר אחרי החלק הקשה של הזריקות והשאיבה - שתינו יודעות שזה קטן עליך (אפילו אם קצת מציק).
    תמחקי את מה שקרה היום מהראש כמו חלום רע - לפחות לימים הקרובים - תתרכזי במה שחשוב לך כל כך .
    ואם את צריכה לשפוך את הלב - אנחנו כאן
  • לב זהב שלי, אני מאוד מבינה לליבך...קודם כל אני לא מסכימה לך להיות בעצבים או בסטרסים בגללה, את עשית את שלך ופה זה נגמר!
    עם כל מה שאת עוברת את בטח לא צריכה אותה בחיים שלך כרגע, ממש לא!

מאמי שלי, את יודעת כמה החודש הזה היה מוצלח מבחינת הביציות והשאיבה והכל...אולי (ואני די מאמינה) החודש זה החודש שלך, אז כל כך הרבה המתנה וכל כך הרבה עברת ותהרסי את זה בגלל משוגעת?? (סליחה שאני קוראת לה כך, פשוט ככה משתמע ממך....)
    תיקחי נשימה כמו שרק את יודעת ותהיי רגועה! אף אחד לא יהרוס לך את מה שהקדוש ברוך הוא בונה לך, אף אחד!
    מתפללת בשבילך שהחודש זה החודש ובאמת מבקשת ממך להשים בצד את מה שלא רלוונטי עכשיו ולהתמקד
  • ולהתמקד בך, בבעלך ואולי במה שבעזרת ה' יצליח החודש!
    אנחנו תמיד תמיד כאן בשבילך

אוהבת
  • תודה בנות יקרות.
    פוקה אל תתנצלי. היא באמת משוגעת......

ליטלילי

• ליטלילי יקרה..
    כל כך מבינה אותך..
    בעלי היקר ניתק לחלוטין קשר עם אמא שלו לפני חמישה שבועות מיד אחרי ההפלה שאז היא הגיעה לשיאים חדשים עם השיגעון שלה..
    החלטנו שבמסע הזה אנחנו חייבים להשאיר את המשאבים הרגשיים שלנו מרוכזים בעצמנו ולא יכולים להרשות לעצמנו את הרעל שהיא מכניסה לחיים שלנו..

מאחלת לך שתצליחי להתנתק ממנה למרות שזה ממש קשה..

ומאחלת לך שביום חמישי הקרוב הכל יתגמד..

עדי
  • מקסימה שלי,
    תהיי חזקה! ברור לי שזה קשה ולא קל בכלל בייחוד לבעלך אבל היא נשמעת באמת קצת מסובבת, תגידי לבעלך שמבחינת נגמר, אני לא חושבת שאת צריכה לסבול כ"כ הרבה בגללה! הטיפול החודש הוא מצויין ואסור לך להרוס אותו עם העצבים, בע"זה בקרווב מאוד בטא מעלפת!!
    תנסי להירגע, לא לחשוב עליה...
  • ליטלילי יקירה מי שלא מתחשב בתקופה העמוסה והקשה ומתנהג בצורה כזאת לא צריך להיות לידך. תדאגי לעצמך, לשלווה ולרוגע וממש לא להתעסק בדברים כאלה שגורמים ללחץ ועצבים.
    אני לא רוצה לדבר לא יפה על חמותך, אבל אני חושבת שמן הראוי מצידה להשאיר הכל בצד. את נמצאת בימים קריטיים ואני חושבת שהסביבה צריכה להבין ולהתחשב. אם היא מתנהגת ככה- היא רחוקה מלהבין ועל זה לא כדאי להיות בסביבתה.

להתמקד רק בדברים חיוביים ואופטימיים וב"ה תשמחי אותנו כבר השבוע!

חיבוקים

לילך
  • יקירה אני לא מכירה את הסיפור מקרוב אבל יכולה לומר לך שכל מה שחשוב כרגע זה רק את ובעלך! אתם בתהליך בנייה של תא משפחתי ומי שלא רוצה להצטרף למסע הזה עם כל האהבה והתמיכה אז שילך לחפש..
    אם חמתך לא שפויה תתרחקי ממנה .. אולי היא ניזונה מהכאב הזה שהיא נותנת לכם להרגיש ויש אנשים כאלה... מניסיון!
    הניצחון שלך יהיה להמשיך קדימה עם בעלך יד ביד עם כל האהבה ולהקים איתו משפחה לתפארת - לא להישבר!!
    זאת היא שתפסיד את הנכדים שלה!!!
    תהיי חזקה, תרימי ראש ותחייכי גם אם קשה- שימותו כל הקנאים!!!
    אנחנו כאן תמיד
    שולחת לך חיבוק דוב

אפרסקית
  • ליטלי יקרה,
    זה לא נעים להיות במצב הזה אבל כנראה שתצטרכי לשים את זה
    בצד (עם כל הכאב שבדבר) ולהתרכז בעצמך ובמה שבדרך.
    אם חמתך לא יודעת להעריך את מה שעשית זאת בעיה שלה את יכולה להיות שלמה עם עצמך!

בכל אופן, לדברים שחשובים באמת...
    אני מחזיקה אצבעות שהפעם זו הפעם ושוב פעם אני מזכירה לך שהסימנים לא אומרים כלום!!!
    ולגבי התמיכה, זה יהיה לך ככה עד שבוע 9 אז תתרגלי :)....

היום יום חדש, זה מאחוריך ועכשיו מסתכלים קדימה

Boten
  • היי ליטלילי

עכשיו את בשלב שאת צריכה לחשוב על עצמך ולטפל בעצמך ולהיות רגועה
    במיוחד והלוואי אם את בהריון, אני מחזיקה אצבעות
    זה לא טוב לך

את צריכה פשוט לשים אותה בצד ולהמשיך הלאה
    זה רק הפסד שלה

כמה שזה קשה תהיי חזקה מאמי
    אנחנו כאן איתך
  • מתוקה שימי את עצמך במרכז!
    מאחלת לכם חודש עם בשורות טובות והצלחה!