כמה שאני כועסת!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על עצמיייי כמה שאני כועסת על עצמי!!
    אני בדרך כלל בנאדם אחראי מאוד!!!!
    ואני ממש מתנהגת בחוסר אחריות ....
6 תגובות
עמוד 1
  • ולבעלך כן מתאים עוד הריון עכשיו?
    אם לא אז שישתמש בקונדום בנתיים ,עש תחליטי על אמצעי מניעה .
    ולדעתי יותר קל להוריד קילו 2 במשקל בגלל הגלולות מאשר לגדל ילד בהפרש של שנה
    ושלא תחשבי שאני שופטת , אני בעצמי חושבת שאולי אני בהריון וחושבת לקנות בדיקה ביתית
  • תיזהריי את הכי פורייה עכשיו!

• קניתי ויצא שלילי
  • אני דווקא חשבתי שאם עשינו טיפולים עקב בעיית זרע
    אז לא משנה כמה פוריה אני הזרעון החמוד לא מצליח להפרות בעצמו
    בלי עזרה של מעבדה ואז אפשר חופשי חופשי בלי אמצעי מניעה.

• כל אחת ובעיית פוריות שלה
    אם זה בגלל זרע אז אכן הסיכוי הוא יותר נמוך אך עדיין קיים , יש מצב שיהיה איזה זרעון שובב שיצליח בסוף, זה לא שכל הזרעונים שוחים הפוך או לא שוחים בכלל או לא תקינים ,פשוט האחוז של התקינים הוא ממש קטן ואז הסיכוי להריון טבעי הוא יותר קטן מהרגיל , אם בעיית פוריות של אישה זה משהו הורמונלי למשל או לא ידוע בכלל אז מאוד יכול להיות שאישה אחרי לידה תהיה מאוד פוריה משום שהגוף כאילו קיבל ריסט וכל ההורמונים מתחילים מחדש. יש הרבה פעמים הריון ראשון בהפרייה ואחרי זה כבר טבעי ,ויש מצבים שכל הילדים חייבים לעשות הפרייה
  • אני אישית גם לא לקחת גלולות
    והאמת אני נגד גלולות
    בחיים לא לקחתי ולא יודעת אם זה יעשה לי תופעות לוואי
    אחרי לידה ראשונה השתמשנו ״ במשגל נסוג ורק שרצינו נקלטתי- לקח לנו כמה חודשים להיקלט.
    אירי הלידה הנוכחית אני התחלנו להשתמש בקונדום
    בעלי היה נגד בהתחלה ומהר מאוד הבין שאין לו ברירה
    עם קונדום את מוגנת.
    אז אם את לא רוצה גלולות אז רק עם קונדום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה