הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ובוקר טוב לפני חודשים עברתי הפלה שהייתה מלווה בכאבי בטן נוראיים ודימום מאוד חזק היום אני בתחילה הריון שבוע רביעי פלוס ויש לי דימום לא חזק כמו מחזור אבל לא חלש של כמה טיפות אני לא רוצה ללכת לרופאת נשים מהפחד ש״ח הבדיקה והתשובה... לדם יש צבע אדום כהה חום כזה האם זה בהחלט הפלה? האם יש סיבה לדאגה?

יעלי
5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תלכי להיבדק, אם לא תלכי וח״ו יש בעיה היא לא תעלם אם לא תיבדקי..
    בהצלחה בשורות טובות !!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שושההה

לדעתי תלכי להיבדק, אם לא תלכי וח״ו יש בעיה היא לא תעלם אם לא תיבדקי..
    בהצלחה בשורות טובות !!

שושה שלום אבל פעם שעברה שהלכתי לרופאת נשים והיא עשתה לי בדיקת אולטרסאונד פנימית ואז קראתי שזה יכול לגרום להפלה בשבעות הראשונים לא רוצה לקחת סיכון :-((( אני ממש מפחדת כבר

יעלי
  • אני מבינה את הפחד שלך , אבל אולי כדאי בכל זאת ?
    קראתי על בנות שהיו להן דימומים בתחילת ההריון והן קיבלו כדורים ש״ הצילו״ להן את ההריון..
    מה שתחליטי שיהיה בהצלחה , ותעדכני
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שושההה

אני מבינה את הפחד שלך , אבל אולי כדאי בכל זאת ?
    קראתי על בנות שהיו להן דימומים בתחילת ההריון והן קיבלו כדורים ש״ הצילו״ להן את ההריון..
    מה שתחליטי שיהיה בהצלחה , ותעדכני

. שושה תודה רבה לך!!! בעזרת ה יהיה טוב....

יעלי
  • לדעתי זה ממש מופרך שאולטראסאונד יגרום להפלה !!! אחרת אף אחת לא הייתה עושה ...
    אם הדימום ממשיך או מתחזק תפני לרופאה ,אל תזניחי !
    גם לי היו דימומים בהריון האחרון שלא המשיך מעבר ליום אחד כל פעם והדימום נחלש והיה חום כהה כמו דם ישן ונעלם . והכל בסדר כמובן זה מאוד שכיח .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה