רוצה לדעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני מתחילה לעכל את העובדה שכנראה יש לי רזרבה שחלתית נמוכה והייתי רוצה לשאול כמה דברים בהקשר הזה
    1 האם העובדה שהייתה לי הפרעת אכילה יכלה לתרום לזה?
    2 אני מאוקראינה וכשהייתי בת 3 בשנת 86 אירעה התקלה בכור שלנו בצ'רנוביל ומן הסתם נחשפתי לקרינה למרות שלא הייתי באזור שממנו פינו את התושבים אלא הרבה יותר רחוק. עליתי לארץ 8 שנים אחרי התאונה הזאת
    3 איך שני הדברים האלה משפיעיל על איכות הביציות שלי? האם כדאי בכלל לשקול תרומת ביצית במקרים כאלה?
    4 יש לי מיומה קטנה . השאלה איך טיפולים הורמונלים יכולים להשפיע עליה ועל טיבה ( הכוונה האם יכולה להפוך לסרטנית/יכולות להופיע עוד מיומות כתגובה להורמונים)?
    תודה רבה וחג שמח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן
    2. בעיקרון קרינה יכולה לפגוע, השאלה היא כמובן מה הייתה מידת החשיפה
    3. השאלה על תרומת ביציות תלויה במידת הרזרבה, בגילך ובתגובה לטיפולים קודמים
    4. לא תהפוך לסרטניות, אך יכולה לגדול

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה