הגוף שלי השתגעעעעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יאוש!!! סבב שני של זריקות והגוף שלי מקרטע ברמות על!!
    בהתחלה נראה כאילו הזריקות לא משפיעות בכלל אז העלו לי את המינון
    ועכשיו כל פעם יוצא משהו אחר במעקב זקיקים. ובבדיקות דם בכלל..
    אני מחכה לשיחה המורטת עצבים מהאחות..
    אוףףף אוףףף אוףףף...!

אפרסקית
15 תגובות
עמוד 1
  • האחות התקשרה.. אמרה שהתנאים לא ממש טובים החודש.. בדיוק כמו שצפיתי... איזו אכזה.. הגוף שלי בוגד בי..
    כל ההורמונים שהזרקתי החודש...אוףףףף!!!
    אפרסקית
  • איזה טיפול את מקבלת?
    מה זאת אומרת תנאים לא טובים?
  • היי אפרסקית
    החודש גם אצלי היה שגעון
    כל פעם היה כמות זקיקים אחרת וגדלים אחרים והרופא רצה להפסיק את הטיפול כי הוא חשב שהוא נכשל ולא הסכמתי
    והרופא אמר אין בעיה תזריקי שוב באותו ערב ולמחרת תעשי שוב בדיקות
    החודש זה החודש שבו נכנסתי להריון
    הזרעה שלישית, שנייה לפני הפריה

אז אל תוותרי ואל תתיאשי
    מחזיקה לך אצבעות
  • שירוש תודה נסיכה

יוליה אני מקבלת גונל ועושה הזרעות - כרגע הזרעה שניה..

מיקי תודה יקירה זה ממש מעודד מה שכתבת ואני ממש שמחה בשבילך העניין הוא שאני לא יודעת מה לחשוב.. אני פוליציסטית ובלי ההורמונים הזקיקים שלי לא מבשילים מספיק וחודש שעבר הגבתי טוב ועוד הייתה תקווה ואז נכשל
    והיום שהאחות התקשרה היא אמרה שהתנאים לא ממש טובים לבצע אבל הרופא החליט לבצע בכל זאת אז ברור שאנחנו נעשה אבל מבאס להתחיל את ההמתנה לבטא בצורה כזו..

אפרסקית
  • היי אפרסקית

יש לי שתי חברות עם פוליציסטיות
    לאחת מהן בטיפול השני היה אותו דבר, האחות אמרה לה שהגוף לא מגיב טוב ושהזקיקים לא גדלים ושהחודש זה לא טוב ודי דיכאה אותה
    אמרתי לה שלא תתן לה לדכא אותה ותחכי לאולטרסטונד הבא, שהיה יומיים אחרי
    בסוף היו לה 3 זקיקים והיא נכנסה באותו חודש להריון, הוא הסתיים ככימי אבל עדיין

ככה שאפסרקית מאמי, אל תתני לאחות לבאס אותה ותחכי תראי מה יהיה
    כמה זקיקים יש לך ואיזה גדלים? ואיזה יום של הטיפול את?

• הי אפרסקית,

בשנה שעברה גם אני עשיתי הזרעות. בראשונה הרופא אמר לי לקחת גונאל 75 , והגוף שלי הגיב לזה מצויין.
    בהזרעה השניה הוא העלה לי את המינון ל - 150 ושום דבר לא קרה, הגוף שלי פשוט הלך לישון ... ונאלצנו להפסיק את הטיפול באותו החודש .
    בהזרעה השלישית הוא נתן לי מונגון במקום גונאל, והתוצאה היתה מדהימה. בלי הריון אבל כמות זקיקים יפה מאוד.

ובעיית הפוריות שלי היא בלתי מוסברת, ויש לי ילד אחד מדהים, מהריון ספונטאני ומהיר...

אל תתייאשי, זו רק הזרעה שניה.
    אני לא הייתי משגעת את הגוף, אלא מדברת עם הרופא על מנת לעצור את הכל ולחכות לחודש הבא כדי להתחיל מחדש.

נשיקות  

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • ג'ירפה למה לא עבר לפיורגון? הוא שינה לך לגמרי את סוג התרופה? מה זה מונגון?
    מיקי- אני כבר ביום ה- 15 אחרי 12 יום של זריקות ,לדעתי הרופא משך כמה שהוא יכל את הטיפול, אתמול היה זקיק של 16 ועוד כמה 12 ו13 רמות ההורמונים לא היו משביעות רצון אז הרופא ביקש שאני אמשיך להזריק.
    היום הייתי בבדיקה היה שוב זקיק של 16 וההורמונים היו נמוכים עוד יותר.. הביוץ התחיל ולכן הוא רוצה שאני אגיע מחר לבצע הזרעה בכל זאת...
    אה ושכחתי להוסיף שהיה במשך כמה ימים זקיק 15 ואז 18 ואז ירד ל16 ונשאר ככה יומיים וגם יצאה תוצאה שונה לש הרירית כל פעם..
    יכול להיות מצב כזה?

האחות שדיברה איתי דיברה בכזה טון של "תראי המצב לא משביע רצון והתנאים לא טובים..." מה אני אמורה לומר לה אחרי דבר כזה? פשוט שתקתי...

זהו.. דיברתי עם בעלי הוא אופטימי ואומר שאי אפשר לדעת כלום

אבל תענו בכנות אם היו מבאסים לכן את החיים על ההתחלה הייתן מעבירות שבועיים עד הבטא בציפייה?

אפרסקית
  • היי נשמה טובה, קודם כל תרגעי ותנשמי...לא טוב כל הלחץ הזה!
    דבר שני, אני אישית בחיים לא עשיתי בדיקות דם אלא רק אולטרסאנד וגם אצלי זה השתגע ואמרו שלא התפתח כלום ולא משפיע ואז חיכיתי ועל דעת עצמי הלכתי אחרי 4 ימים והפלא הפלא - התפתח.
    לכן תמיד תהיי עם היד על הדופק ולא לשלול שום חודש כי אי אפשר ךדעת כלום!!
    אני זוכרת שהיו מעודדים אותי ואני אמרתי שאצלי זה שונה ואצלי זה לא יקרה וזה קרה - אכן התפתח זקיק יפה וגדול אחרי שהרופא אמר לי במיךים האלו: "החודש כנראה אבוד, אין סיכוי..." אז כן היה סיכוי וגם ברוך ה' התפתח מאותו זקיק שהיה "ללא סיכוי" עובר...

אז תני חיוך, תהיי רגועה ותעקבי!
    מחזיקה לך אצ
  • היי אפרסקית..
    אכן זקיק של 16 הוא קטן... אבל שום דבר באולטרסאונד הוא לא חד משמעי
    לצורך הדוגמה... נכון שזה שונה וגם התהליך שונה אבל החודש באוחטרסאונד אמרו לי בשני מעקבים בימים שונים שיש רק 3 זקיקים והם בגדלים שונים. קמתי מהשאיבה ואומרים לי - שאהו לך 5!!! ועוד כולם הופרוווו

מקרה נוסף שהיה והפתיע זה כשהחזירו בהחזרה עובר שהתפתח רק לשני תאים ואמרו מראש שמחזירים אותו רק כי אין משהו אחר להחזיר ולא לצפות ליותר מדי. באותו יום בכיתי וכבר הספדתי את הטיפול. כל השבועיים התנהגתי כרגיל רק חיכיתי שכבר יעברו שבועיים כדי שנוכל כבר להתחיל עוד סבב - זה היה החודש היחידי בחיי שחוויתי בו בטא חיוהית.
    הייתי בשוקקקקק הרי אמרו משנו אחר לגמריייי

אזזזז לכי להזרעה ותנסי בכל זאת...

ותחזיקי אצבעות ויהיה בסדר!!!

נשיקות, חיבוקים והמוןןןן אהבה!!

ליטלילי

• היי אפרסקית
    אל תתייאשי
    את האולטרסאונד עשו לך תמיד באותו אחד?

לי החודש היה מטורף, יום שישי אחרי 3 ימים של מנופור היה זקיק של 15, שניים של 10 ורירית 5
    הרופא אמר להזריק עוד שישי שבת וראשון אוביטרל
    ביום ראשון הלכתי על דעת עצמי לבדיקה ואמרו לי שיש 2 זקיקים של 15 ואחד של 10 ורירית 6, באותו אולטרסאונד
    אז באותו יום הרופא אמר לי שמבטלים את הטיפול כי הוא נכשל ולא הסכמתי, אז הוא הסכים שאני יזריק שוב מנופור ויבוא למחרת (בשני) שוב לבדיקה
    ואז היה זקיק של 21, זקיק של 16 וזקיק של 13 ורירית 6, הפעם באולטרסאונד אחר, באותו ערב
    הזרקתי אוביטרל ועשיתי הזרעה כפולה

אז גם אצלי נעלמו זקיקים וחזרו זקיקים, ככה שאי אפשר לדעת מה יהיה
    הכי חשוב שתהיי אופטימית
    מחזיקה לך אצבעות
  • תודה בנות!! באמת מכל הלב..!!
    לא הצלחתי להירדם אתמול בכלל... כל הזמן רק חשבתי.. כמה חוסר וודאות יש בנושא הזה שזה מטמטם את המוח..

אתן צודקות! המתח הזה לא עושה לי טוב ורק הורס לי את הבריאות לאט לאט..

בכל מקרה היום ההזרעה.. נראה מה יהיה...!
    אפרסקית
  • אפרסקית יקירה
    גם אני פוליציסטית ואני חייבת להמליץ לך על דיקור סיני שמעתי וקראתי המון ותמיד לא התייחסתי.אני כבר שנתיים וחצי בטיפולים 4 הזרעות 3 סבבים של הפריות.בסיבוב האחרון אמרתי מה יש לי להפסיד ננסה..ולהפתעתי אחרי 4-5 טיפולים של דיקור נקלטתי עם תאומים!!!!התוצאות היו מדהימות אחרי כל דיקור עשיתי מעקב ולא האמנתי לתוצאות של הרירית ושינוי בזקיקים מה שלא קרה לי בכל טיפול.

ממליצה בחום במיוחד לנו הפוליצסטיות.

בהצלחה
  • הי אפרסקית,

איך עברה ההזרעה היום ?

אני גרועה בשמות, יכול להיות שאני לא מבטאת את שם החומר נכון . אבל בכל מקרה, הכוונה שלי היתה לא לשנות את ההורמון שהתחלתי איתו ... אני אישית לא מאמינה בלשגע את הגוף רק בגלל שאני חסרת סבלנות . לאט לאט הכל מגיע , אם לא הצליח לי עם הורמון אחד , נחכה לחודש הבא וננסה שוב עם הורמון אחר .
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אני גם ממליצה על דיקור - תמיד קראתי ואמרתי שאנסה...
    ובחודש שהתחלתי הרירית שלי הייתה 9 ללא כדורים בעוד שחודש לפניי כן הרירית הייתה 7 עם כדורים.
    אחרי 5-6 טיפולים נקלטתי

אין מה להפסיד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה