היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כול ערב אני נותנת לאופיר בקבוק אחד לפני שינה עכשיו רשום שכול כף מטרנה זה 60 אופיר אוכל 80 קבוע אני שמה לו 2 כפות כאילו 120 ותמיד זורקת 40... ככה זה עובד? או יש אופציה לעשות לו 80 בידיוק
סתם נראה לי חבל לזרוק כול יום 40 לפח.. זה מטרנה אקסטרה קר אני אציין שהיא ממש יקרה
7 תגובות
עמוד 1
אני בהתחלה הייתי עושה כף וחצי וזה יוצא שזה 90.. והאחות בטיפת חלב אמרה לא לעשות ככה כי זה לא מדוייק, ושיש חצאי כפות של מטרנה בסופר פארם אם אני לא טועה
מאמי תתקשרי למטרנה תבקשי מהם את הכפית של השלושים הם ישלחו לך את זה בדואר באמת חבל לזרוק זה כסףףףף אביאל שלי עד לא מזמן היה אוכל 150 הייתי שמה לו שתי כפיות של שישים ואחת של השלושים תאמת לט ידעתי בכלל שקיימת כפית של שלושים עד שהלכתי לחיסון של גיל חודשיים והאחות.טיפת חלב נתנה לי אותה אבל אל תעשי בעצמך חצאים זה לא מדוייק ואני לא הייתי לוקחת סיכון עם הכפית הכי בטוח הכי מדוייק!!
יש כפית של 30 תתקשרי למטרה ותבקשי שישלחו לך
אני הייתי עושה חצי כפית עד שאמרו לי שקיימת הכפית של ה 30. דרך האתר של מטרנה או להתקשר אליהם.
גם אני הזמנתי היום . ממש חבל לבזבז .מעצבן שמראש הם מצרפים כפית גדולה ולא קטנה . וזה הם עושים דווקא . מי שלא יודע - זורק . עם ילד אוכל 90 יוצא ששלש נזרק לפח .