סינר הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משתמשות?
    נוח?
    איזה מומלץ?

חבל לי שאני בחוץ לתת לן תמל..

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • יש לי מגיסתי של מיננה..
    לא סובלת אותו.. השתמשתי כמה פעמים והפסקתי..
    זה לא נוח לא לי ולא לילדה, היא לא אוכלת טוב בכלל עם הסינר מציק לה..
    כשאני יוצאת אני נותנת מנה שאובה ואם זה לא מספיק אני מחפשת מקום להניק..
    בהרבה מהקניונים יש פינות החתלה שיש בהם גם מקום להניק..
    ב״ה לא נתתי אפעם תמ״ל..
  • מומלץ ביותר!!
    לא זזה מטר בלעדיו!

קניתי מד״ר בייבי סינר מעולה
    תמיד מניקה שאני בחוץ לא נותנת תמ״ל בזכות הסינר
  • אני קניתי ולא השתמשתי בסוף...
    אבל זה לא ממש משנה של איזו חברה, בסופו של דבר זה בד עם רצועה שנקשרת לך על הצוואר...
    חבל להוציא סכומים, אני את שלי קניתי ב 40 בחנות של תינוקות.

• יש לי סינר, לא יודעת של איזו חברה.. משמש אותי כשאני מניקה בחוץ, למרות שהרבה פעמים אני מכסה אותה (ואותי) בשמיכה במקום. ראיתי פעם אצל מישהי סינר שכיסה אותה מכל הכיוונים (נראה כמו מין חצאית רחבה כזו עם פתח גומי) זה היה נראה לי נוח כי אז פחות חוששים שמשהו יזוז ותחשפי, אבל לא ניסיתי ואין לי מושג מאיפה היא קנתה אותו..
  • יש לי
    השתמשתי בו הרבה
    עכשיו קצת יותר בעייתי כי לאדון יש דעה משלו ,ולא מקובל עליו שהוא לא יראה את העולם בזמן האוכל ,ממש כמו פופקורן וטלוויזיה ,מצד שני הוא כבר אוכל הכל אז אני פשוט מביאה איתי משהו לנשנש בשבילו יש לי סינר עם קשת קשיחה למעלה כדי שיהיה אפשר לראות אותו בזמן שמחברים
  • מאוד ממליצה...

אני קניתי ב איביי ב 3$ ופה הוא עולה סביב ה 100 ש"ח...

• נכון את צודקת elena93
    אני קניתי ב 120 שקל מד"ר בייבי

ולהזמין באינטרנט מאלי אקספרס 2-3 דולר
    ממש גנבה!
  • חחחחחחחחחח
    2$ לעומת 100 שקל
    איזה חארותתת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה