היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות. אני כותבת מהנייד וזה לא נוח.. אבל חייבת לכן.. יום רביעי 12/3. היום התחיל כרגיל ללא כל סימנים. בצהריים בעלי הגיע לאכול. בסביבות 2 וחצי יצא חזרה לעבודה ואמרתי לו: "תישאר למה אתה יוצא הריי במילא עד כמה שעות אתקשר להגיד לך שאני צריכה ללדת.."אבל הוא הלך. ואני לא יודעת למה אמרתי לו את זה. לא היה שום סימן. השעה 2 וחצי ואמרתי לעצמי שאני ממש עייפה ואם יהיה משהו הערב אז איך אגיע ללידה כזאת עייפה.. הלכתי לישון ביחד עם הילדה הגדולה. מה שמוזר שמתי פד בתחתונית.. למקרה של ירידת מים..חמש וחצי בערב אני מתעוררת ומרגישה זרם כזה בפד. נכנסת לשירותים.הפד ספוג במים ומוכתם קצת בדם
19 תגובות
עמוד 1
יאו איזה מרגש אמא,דמעות בעיניים! שיהיה בשעה טובה ומוצלחת,תגדלו אותה בנחת שמחה והמון המון המון אהבה אינסופית!
יואו!! קודם כל מלא מזל טוב ושתראי רק נחת ואושר מהילדה... אני לא מאמינה שהראש התחיל לצאת בשירותים
ורד אהובה שלי, אני דומעת מהתרגשות סיפור לידה מדהים מדהים! איזו מדהימה את, מורידה בפנייך את הכובע!
הרסת אותי שכתבת שכמעט ילדת בשירותים
חחחחחחחחחחחחחח הורסת! כמעט והוצאת את התינוקת בשירותים!!!
המון מזל טוב ובהצלחה
היה שווה לחכות לסיפור
מרגש!!! מזל טובבבב
ליטלילי
מרגש!! ומשעשע הקטע עם השירותים
איך התפתח מ 3.5 סנטימטר לכמעט לידה בשרותים כזה מהר? ?
אין זמנים מוגדרים להתקדמות לפתיחה מלאה ,כל אישה והגוף שלה אבל זה הכי כיף שאין הרבה זמן לסבול ,גם לי זה היה ככה 3-4 צירים ממש כואבים ופתאום צירי לחץ .רק שאני לא ידעתי מה הפתיחה בכלל ,עוד לא בדקו אותי