כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחרונה אני חווה צירונים.
    עד שבכלל קלטתי שהבטן המתקשה זה באמת צירים קטנים לקח זמן..... חשבתי שהם אמורים לכאוב בצורה שאא לטעות בהם.

זה קורה לי בעיקר בלילה כשאני שוכבת או לפעמים כשאני הולכת. הבטן מתקשה נורא ואז השרירים בתחתית הבטן כואבים מהמתיחה- אגב, רק בצד ימין.

זה נורמאלי? אני משתדלת לשתות יותר וחוץ מהכאב המעצבן הזה בצד ימין למטה הכל טוב.

תופעה נוסםת שרציתי לדעת אם מישהי חוותה- בדר"כ כשאני הולעת הליכה שהיא קצת יותר מהירה מהליכת צב, השרירים לאורך הבטן הימנית שלי מכאיבים בצורה לא רגילה. שה מחייב אותי להנמיך קצב לחלוטין עד כדי עצירה!!
    זה ממש לא נחמד, מאט את כל ההתנהלות שלי וכל יציאה מהבית לוקחת שעות כי אני פשוט צועדת. ל א ט !
    כששאלתי רופא על כך- לפני חודש וחצי בערך, הוא ענה שהתינוק בסדר והכל טוב. איזו מין תשובה זו??
4 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה כאבים כאלה בזמן הליכה, ניראה לי שזה פשוט מההתאמצות
    אני הייתי עוצרת כמה דקות וזה היה נרגע ..
    אם זה מדאיג אותך תחזרי לרופא :)

• זה לא מדאיג כמו שזה פשוט כואב!! !

• בדיוק בשבוע שלך קרה לי את אותו הדבר
    נסעתי למיון ואושפזתי ליומיים עם עירוי עקב התייבשות
    את שותה מספיק?
    זה אמור לעבור עם 3 ליטר מים לפחות
    וגם מנוחה...

• בטוח? הכאבים בהליכה הם מחודש חמישי בערך. ותמיד כשאני הולכת כואב, ללא קשר לכמה שתיתי ...
    אתמול כמעט הפסדתי מגילה בגללם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה