צריכה עצה, בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ניש?
    התייעצות קלה ברשותכן

9 תגובות
עמוד 1
  • תמיד אומרים שנשים מלאות או לפחות עם בטן צריכות ללבוש בגדים שמדגישים את האיזור הכי צר - ואם לא התברכת במותניים צרות אז זה הקו מתחת לחזה.
    אני לא יודעת מה הסגנון שלך אז קשה לי להמליץ...
    ואם באמת חשוב לך להראות טוב מבחינת משקל שבוע לאחר לידה (יש לך את התירוץ הכי טוב לא...) אז שימי מחטב לכמה שעות וזהו

• משיח, פתרתי לך את הבעיה, אני צרה, רזה וגם שחיפה

• לפי מה שאת מתארת השמלה הקודמת הייתה בגזרת A - צרה למעלה ורחבה יותר למטה.
    זו באמת גזרה המטשטשת ומאוד מועדפת עלי.
    האמת שזו הגזרה שהכי יפה עלי :)
    מכיוון ואמרת שאת "צרה, רזה וגם שחיפה ודווקא הרזון שלי משחק לרעתי אחרי לידה כי הבטן בולטת, אין טשטוש של השאר..."
    אז לא הייתי הולכת על גזרות צמודות לגוף אלא משהו יותר רחב. מעט נפח בבטן עם כיווצים או אולי חצאית בגזרה גבוה שתחזיק הכל במקום (הקודם, זה של לפני ההריון
  • מאיה השמלות סוף! הראשונה הורסת, גם השנייה
    בזכותך עברתי קצת על האתר לראות דגמים מכל מיני סוגים

• איך אתן לובשות שמלות בהנקה??? מיליון שמלות שוכבות לי בארון ללא שימוש כרגע, וכל שבת אני חורשת על אותן 2 חצאיות...
  • תלוי איזו שמלה... הן דווקא היו לי הכי נוחות

• לא יכולה לייעץ לך בנושא... סורי

לא סתם קוראים לי ג'פי -
    לברית אני מתכננת לשים ג'ינס וחולצה.

אני מנסה לשכנע את בעלי לעביר את הברית מבית חב"ד לבית שלנו,
    כי אז אוכל גם להימנע מלשים חזייה
  • יואוו איזו התעללות שבוע אחרי לידההה
    למי יש כוחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה