רציתי להיות רזה ........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ודפקתי לעצמי את החיים.
    אני פשוט לא מאמינה אבל כשהתחלתי לברר למה בגיל 30 יש לי רזרבה שחלתית נמוכה הבנתי ( גם מהידע המקצועי שלי וגם הרופא כאן בפורום אישר ) שהעובדה שהייתה לי הפרעת אכילה יכלה לגרום לזה.
    תמיד חשבתי שאם המחזור לא הפסיק אז הכל בסדר ושכנעו אותי גם שאם הפרופיל ההורמונלי תקין סימן שאין בעיה.
    אבל כנראה שיש ...........
    אני פשוט לא יודעת איך לחיות עם זה כרגע.
10 תגובות
עמוד 1

• לפעמים בתקופות שונות של החיים יש תובנות שונות..
    אי אפשר לבכות על העבר או לחיות אותו
    מה שכן אפשר זה להסתכל קדימה
    ולקוות שיהיה בסדר
    ויהיה בסדר!!!!!

שולחת חיבוקים חמים!

ליטלילי

• תודה רבה רבה
    נס פורים/פסח או כל נס אחר לכולנו
  • אמןןןן באיזה שלב את עכשיו בטיפולים?

ליטלילי

• התחלתי סבב אחרון של הזרעות.
    התייעצתי היום עם גניקולוג מכר של אמא שלי והוא אמר שספירה נמוכה לא אומרת איכות גרועה של ביציות ואמר שבIVF הסיכויים יותר טובים מהזרעות
  • נכון ..

גם לי יש רזרבה נמוכה. הרופאה שלי אמרה שבהזרעות הסיכוי קלוש..

אחריי הזרעה אחת עברנו ל ivf

המון בהצלחה!!!!!

ליטלילי

• היי, תודה רבה , גם לך
    רוצה לשמוע על בטא ענקית מחר
  • יוליה, אבל כתבת שהפרופיל ההורמונלי יצא בסדר אז איך גילית שיש לך רזרבה שחלתית נמוכה?
  • גיליתי מהתגובה שלי לטיפולים וספירה של זקיקים קטנים בתחילת מחזור טיפול . היא ספרה לי 5-6 שזה מעט מאוד
  • דווקא 5-6 לא מראה על מאוד נמוך...
    אבל זה גבולי

לי יש כל פעם בין 1 ל 3. ופעם אחת גם לא היה כלום....

אז המצב אצלך יחסית טוב

המון בהצלחה הלוואי שיהיו בשורות טובות בקרובבבבב

ליטלילי

• יש הרבה בנות צעירות עם רזרבה שחלתית נמוכה, אז אל תאשימי את עצמך, זה לאו דווקא בגלל מה שהיה בעבר. חוץ מזה צריך רק ביצית אחת מצויינת, יש בנות ששואבים להן הרבה ועדיין לא משיגים הריון, צריך פשוט הרבה מזל.
    תהיי אופטימית ואני בטוחה שזה יבוא בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה