אני מבולבלת... וסת או לא וסת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות?
    אז ככה ב18 בפברואר התחלתי סיבוב של איקקלומין, ולפי הספירה אמור כבר להיות או הריון או וסת. עכשיו בדקתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית, אבל מאתמול יש לי איזה כתמי דם - רק על הנייר וזה נמשך כבר יום שני... הווסת שלי בדרך כל לא עושה את זה...וזה לא היה בפעם אחרונה שלקחתי איקקלומין...

מה דעתכן?

3 תגובות
עמוד 1
  • אצלי מאז שהתחלתי עם ההורמונים כל הזמן הדימום מתחיל בטיפטופים שמתחזקים..
    תחכי ליום ראשון ואם לא מתפתח מחזור
  • מאז שהתחלתי איקקלומין התרחשו בגופי שינויים לא ברורים כמו מחזור מוקדם והיום חוסר ביוץ! : אז אל תתפלאי על כאלה תופעות, אני מקוה בשבילך שכן יהיה הריון אבל הבדיקה ביתית עוד לא שיקרה לי לצערי....

אפי
  • אממממ לי בדיקה ביתית דווקא כן שיקרה...

ועוד באותו היום של הבטא. בבוקר שלילי בביתית ואחהצ - בטא חיובית..

ההורמטנים באמת משגעים לנו את הגוף כך שאי אפשר להסתמך על סימנים אפילו לא על דימומים למיניהם...

למה את לא עושה בטא?

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה