-
לפי דעתי חבל להרוס קשר טוב בגלל פליטת פה מטופשת...
לפעמים עדיף לבלוע צפרדע או שניים בשביל שלום בית ושקט נפשי
-
אני מאוד משתדלת להזהר באמירות מהסוג של מקנאים בי ,מתחרים איתי ,או להגיד משהו לא טוב על אנשים במיוחד ליד חמים , זה תמיד יכול להפוך נגדי ... גם אני גיסה מהסוג שלא ממש מפתחת קשרים עם אחותו של בעלי , ולא בגלל תחרות איתה ,בכלל לא ,פשוט אני טיפוס מאוד ביישני ,ובעבר הייתי עם בעיה מאוד קשה של חרדה חברתית ...והיה אפשר בקלות לסמן אותי למישהי ממש אבל ממש ממכשפה , לכן אני מאוד נזהרת באמירות שלי ...
אחרי חפירה קטנה ,לגבי חמך ,הייתי אומרת לבעלי שמה שהוא אמר מאוד פגע בך כי זו לא האמת , שהאגו שלך ממש לא נפוח וחבל שזה מה שנאמר ע"י אבא שלו ועוד על יד כולם , ואם את מספיק פתוחה הייתי גם אומרת את זה לחמי ,שמה שהוא אמר ממש פגע בך כי זה ממש לא מה שאת ומאוד לא נעים לך שהוא הציג אותך ככזו ליד כולם
-
אמרתי לבעלי שאני נפגעתי ממנו...ומה הוא יכול כבר להגיד?
"אל תתייחסי, הוא לא התכוון..."
אולי באמת כדאי לבלוע צפרדע או שניים אבל שפוט מרגישה שלא נעים לי להיות שם כ"כ......
-
או שבגלל שאת יודעת שזה לא נכון בעליל פשוט באמת לא להתיחס ,ולפעם הבא להזהר מאוד בדברים שאת מספרת , הכי טוב זה להגיד תמיד ברוך השם על הכל
-
שמעי, כשאת אומרת שהיא לא גיסתך כי היא לא אומרת לך שלום כשהיא נכנסת - זה באמת נשמע כאילו את חשה את עצמך....
ללכת אליהם? כן ללכת
אני אישית הייתי דואגת שבעלי יעדכן את אבא שלו שמה שהוא אמר העליב אותי
אבל לא הייתי מצפה להתנצלות או משהו כזה, רק שידע מכך...
-
mashiach- לא רק בגלל זה אני לא מחשיבה אותה כגיסתי..
לא רציתי לפתוח אבל אני אגיד שבפורים דודה שלי עשתה לבנות שלי תחפושות. היא גם ביקשה. (למרות ששנה שעברה דודה שלי הכינה לה והיא בכלל לא הלבישה לילד) אז דודה שלי אמרה לה:"תגידי לי מה את רוצה כי אני מכינה גם לגיסתך-לי".
אז היא אמרה לה: "מה את צריכה להכין לה תחפושות? זה כולה 30 שקל שתלך לקנות!
-
ושכחתי לציין שהיא מדברת עם אמא שלי רק בזמן אחד-כשהיא רוצה שהיא תשמור לה על הילדים!!!!! חוץ מזה כ-ל-ו-ם!!!
-
גם אם גיסתך היא ממש בלתי נסבלת, אני לא חושבת שמה שנכון זה לפתוח את זה עם חמיך וחמותך.. אני לפחות מעדיפה לעשות הפרדות ולא לפתוח הכל עם כולם.. לדעתי כדאי לך לנסוע אליהם חבל להרוס את הקשר איתם בגלל אמירה אחת לא במקום שלו..
-
היי מאמי, אני חושבת לגמרי כמו סהר.
אני גם מאד מעריכה כנות וחושבת שדווקא בגלל שאת בקשר טוב איתם
את יכולה לומר לחמותך בכנות שנפגעת מאד ושזה היה לא במקום
חמותך יכולה להעביר זאת בצורה אלגנטית לבעלה וגם להעריך את כנותך
ואת העובדה שלא "חיממת" את בעלך ובחרת לשתף אותה בצורה נבונה.
מבטיחה לך שבגלל פליטת פה את לא רוצה להגיע למקומות שאני נמצאת שם כיום
אני עוברת מסכת יסורים מגיסותי, דברים לא נורמליים
במקומך בהתחשב בעובדה שהקשרים טובים ושאפשר למזער ולסגור יפה,
הייתי עושה זאת בחפץ לב.
-
חלילה לא התכוונתי שזו הסיבה שאת לא קוראת לה גיסתך
פשוט לפי מה שאמרת זה נשמע שזו הסיבה שאמרת בפניו ולכן יכולתי להבין למה הוא אמר את זה.
אבל לפי מה שאת מספרת היא באמת לא ראויה להיקרא משפחה
היא נשואה לאחיך לפי מה שאני מבינה, מה יש לו לומר בנושא? שהיא מדברת כך אל אחותו ואמא שלו?
בכל מקרה, אני הייתי מציעה לך להישמר במה שאת אומרת למשפחה של בעלך, במיוחד כשאת "משמיצה" את הצד שלך. כמו ששמת לב - הדברים חוזרים לנו כמו ירייה לפרצוף...