-
בן כמה הילד שלך ?
-
אכן לא פשוט, לכולנו... אבל תנסי לחשוב איפה עוד את יכולה לצמצם. לדוגמא- התחלנו להשתמש במגבונים כמעט רק בחוץ, ובבית אני שוטפת במים. מטרנה- בת כמה הילדה? אולי אפשר להוריד בכמויות? אולי אפשר לקנות בסופר זול יותר? לפעמים אנשים מוסרים קופסאות מטרנה, טיטולים, בקבוקים, תנסי להסתכל באתר אגורה. מאיפה את בארץ? אני חושבת שיש לי איזה פחית מטרנה לא בשימוש
-
למה את מפרנסת את סופר פארם עם המוצרים האלה??
-
אני ב"ה יכולה להרשות לעצמי לקנות את הדברים האלה...
מה שמעצבן זה שזה כסף שהולך לפח...
בסופר הכוונה היא לכל רשת שיווק ממוצעת...
הילדה בת שנה ו3 חודשים
ובקרוב מגיע אחד נוסף...
זה שיש את הכסף לקנות את זה לא אומר שזה הוגן שזה המחיר...
מן הסתם הדברים האלה באים על חשבון אחר
-
תראי אני בגיל הזה חושבת שאין צורך כבר בתמ"ל ברגע שהילד אוכל הכל ,זה כבר ממש הוצאה מיותרת ,ניתן לקבל את כל הויטמינים מהאוכל ,ואז אפשר גם לוותר על בקבוק ,אפשר לשתות מכוס שעולה מקסימום 15 ש"ח ,חיתולים קונים אך ורק במבצעים ,גומלים כמה שיותר מוקדם -אני התחלתי לגמול בגיל שנה ו7 חודשים ואני מעדיפה כביסות ולא חיתולים . מגבונים אכן רק בחוץ .
-
זה נשמע יקר לכמות המעטה שקנית ולא משנה אם יש לך תקציב לזה או לא
אני הורדתי אפליקציה לניו-פארם וסופר-פארם. יש מבצעים שמופיעים רק באפליקציה.
החלפתי מפמפרס והאגיס לטיטולים - במקום 70 ש"ח לחבילה יוצא לי 40 ₪ לחבילה.
מטרנה - כשיש מבצע אני קונה בכמויות. בסופר שלי מכרו מטרנה ב 39 ₪ אז קניתי בכל קניה את הכמות המקסימלית שהם נותנים. כבר חודש שלא קניתי מטרנה.
אני נכנסת לאתר של מטרנה ומבקשת דוגמיות כל שבועיים בערך. או קופון הנחה.
על שמי, שם בעלי, ואפילו על שם ההורים שלי....
אותו הדבר מאתרים של חיתולים. שישלחו לך דוגמיות.
מגבונים, בגיל כזה הטוסיק כבר לא כל כך עדין וניתן להשתמש במותגים זולים כמו המותג או לייף, אלו שעולים 3 ₪ לחבילה ולא 5 - בכפולות זה הבדל משמעותי.
וכבר יצא לי לקנות חלק מהדברים בחנות אחת ואת השאר בחנות שניה וכך חסכתי מעל 30 ₪, בלי להניע את הרכב, רק מהעובדה שהחנויות באותו המתחם...
-
לא יודעת אם את בקטע, אבל הרבה דברים אפשר לקנות באיביי, אם זה לא דחוף כמובן.
לדוגמה היום קיבלתי בקבוקים של טומי טיפי שהזמנתי. עלה לי 129 ש"ח ל-6 יחידות! בזמן שה"מבצע" האחרון בניופארם היה 2 ב-70 ש"ח! הבדל עצום.
~~ענת~~