לבנות שהשתמשו במונגון או מונופור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הייתי אצל רופא שאני שוקלת להתחיל אצלו טיפול IVF ראשון. הוא רשם לי מרשם לשתי חבילות ואמר לעשות זריקות של 100 יחידות כל יום. קראתי באינטרנט והבנתי שזה בא באמפולות של 75 יחידות. אז איך אמורים להזריק 100 ?
    אם מישהי התנסתה אשמח לשמוע.
    אשמח גם אם תשתפו בתופעות לוואי של התרופות האלו.
    השתמשתי עד עכשיו רק בגונאל. האם למישהי היו תוצאות טובות יותר עם מונוגון/ מונופור מאשר עם גונאל/פיריגון?

אשמח מאוד אם תשתפו מניסיונכן
7 תגובות
עמוד 1
  • הי טלי.

אני הזרקתי מונגון לפני שנה, כי הגונאל לא השפיע עלי .
    אני לא יודעת איך להזריק 100, הייתי שואלת את הרופא .

בקשר לתופעות לוואי ... היה לי יותר קשה עם המונסון מאשר עם הגונל . יש קיצוניות במצבי הרוח, אבל התגובה של הגוף שלי למועדון היתה מדהימה . אני הזרקתי שתי אמפולות של אבקה ואימוצה אחת של ממיס, והיו לי 6-7 זקיקים מהר מאוד .

עכשיו התחלתי מעקב אצל רופא אחר, והוא נתן לי שוב גונל , הסברתי לו שבניסיון הבא שלנו אנחנו עוברים למונגון ואז הוא יראה תגובה נורמלית .

נקווה שלא נצטרך , אבל אם נצטרך ... נעבור גם את זה

שיהיה לך המון המון בהצלחה
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • גם אני השתמשתי במנופור אבל לא זוכרת איך זה מבחינת מספרים. אני הזרקתי 4 אמפולות של תמיסה ביום.

זו הזריקה בעיניי הכי מציקה מכל הזריקות. גם צריך להכין אותה לבד והיא גם פחות נעימה בהזרקה שלה..

תופעות לא זכורות לי באופן חריג או אחר מזריקות טחרות.

מה שכן, כך או כך או כך...... אנחנו עוברות הכל כמו גדולןת!!

חיזוקים והמון בהצלחה...

ליטלילי

• תודה רבה בנות. הבנתי שהרופא רשם לי מונפור מולטידוז - שזה בקבוקון אחד של 600 יחידות שמוהלים פעם אחת ואז משתמשים כל פעם כמה שצריך.
    מקווה שיעבור בלי תופעות חריגות. האם מישהי יודעת כמה זה עולה בכללית?
  • מה שאת מתארת נשמע יותר קל ממה שהיה לי

סורי, לא זוכרת עלויות

ליטלילי

• היי טלי
    אני השתמשתי במנופור אחרי חודשיים של פיוריגון, והתוצאה הרבה יותר טובה
    יצא לי בין 2-4 זקיקים בהזרעה עם 75 ליום
    הזריקה היתה פחות נעימה ויותר כואבת מהפיוריגון

את מערבבת את הכל ביחד ושומרת בחוץ וכל פעם לוקחת במזרק כמה שאת צריכה

לי עלה 136 שקלים חבילה
    מאיפה את? יש לי חבילה של 600 סגורה בבית אם את רוצה, אני מבאר יעקב
    ויש לי עוד 2 מזרקים נוספים סגורים מהחבילה הקודמת
  • היי mikey, תודה רבה, כבר עזרת לי הרבה עם המידע. אני מהקריות, קצת רחוק, אבל אם אהיה באזור שלך בקרוב בהחלט אקפוץ לקחת.
  • היי טלי
    בכיף

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה