בא לי לבכות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי ברור שיהיה ביוץ כמו בחודשים הקודמים (זקיק 22 רירית 10.3) אחרי לקיחת האיקקלומין, לקחתי החודש אותו מינון אבל הלכתי לבדיקות דם ואולטרסאונד ושניהם מראים שאין ביוץ בכלל. פרוגסטרון 2.6 וזקיקים קטנים של 8-10 ביום ה 18 למחזור בעוד שבאותו יום בחודש שעבר היה זקיק בגודל 20 אני מתקשרת לרופא והוא אומר לי : ין ביוץ חכי למחזור!!! מה נסגר איתי ?! אני מבואסת רצח!!!!
    עזורנה לי חברות !אני צריכה קצת עזרה!

אפי
7 תגובות
עמוד 1
  • אהה עכשיו ראיתי את ההודעה הזו.. לא הבנתי את השנייה....

מאמוש אני לא כלכך מכירה את התהליכים עם אקקלמין

אבל זה באמת נשמע מעצבן...

מה הרופא אמר לעשות? אולי המינון לא היה טוב?

בכל מקרה קבלי ממני המון

ליטלילי

• תודה ליטלי לי, לפחות את עונה ,לא משנה מה, וזה מרגיע אותי.
    המינון היה מעולה , המחזור הגיע לבד והכל אמור להיות טוב , אבל- הכל זה מלמעלה ואין לי מושג מה קרה הפעם, הרופא לא פירט לי מידי הרבה ,רק אמר לי "חכי למחזור! "הווו כמה אנ י" מחכה" !!!!! יש טעם להמשיך מעקב בכלל? מה עושים עכשיו?

אפי
  • תיראי יום 18 זה כבר די מאוחר כדי שהם יגדלו..
    הם גדלחם בערך 1-2 ביום. ואם אם רק בגודל של 10 אז יקח להם לפחות 4 ימים להגיע לגודל פורה. אם בכלל... וזה כבר מאוחר קצת בעיניי..

את יכולה אולי לבקש ליתר ביטחון לעוד 3 ימים ככה עוד בדעקה אולי משהו יקרה

ואם לא אז נחזיק אצבעות לחודש הבא...

הגוף שלנו משתנה המון עם כל ההתערבות הזו ואף פעם זה לא צפוי כל מה שקורה ויקרה

נחזיק אצבעות שחודש הבא יהיה יותר טוב

ליטלילי

• אפי יקירה,

גם אני לא מכירה את התהליך שאת עוברת. אני התחלתי ישר עם זריקות ...
    וזה באמת נשמע מעצבן ומעציב, אבל יש גם חודשים כאלה ... ואת יודעת מה ? יש חודשים כאלה גם בלי טיפולי פוריות. אולי זה פשוט חודש כזה .
    תאספי את עצמך ותרגעי כוחות לחודש הבא...

בלי קשר , אני הייתי פונה שוב לרופא שיסביר לי בדיוק מה קרה כאן, למה התוצאות האלה , למה לא להמשיך לעקוב באולטרסאונד ובדיקות דם... לא יודעת ... פשוט שלפחות תצאי מבינה את מה שקורה כך בגוף, ולא תישארי באויר ומלאה בשאלות

שיהיה המון בהצלחה ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי,

יכול להיות שהחודש המינון שלקחת פשוט לא השפיע - זה יכול לקרות, הרופא שלי אמר לי פעם שהגוף כל הזמן "מתרגל" לתרופה ואז היא משפיעה פחות חזק. אז את יכולה לשאול את הרופא אם בפעם הבאה כדאי להגדיל מינון או לעבור לזריקות (פחות נעים אבל יותר יעיל).

שיהיה בהצלחה!
  • מאמי אל תתבאסי גם הביוץ שלי החודש עשה לי בלגן והגיע24 יום טחרי מחזור.תחסיקי מעמד הכל יגיע
  • תודה יקרות שלי, אכן דיברתי עם עוד רופא והם ענו לי שהחודש אין ביוץ ואולי צריך להגדיל מינון. לא שאני אוהבת אתזה ,אבל זה מה יש! תודה לכן על המילים של כל אחת ואחת מכן!

אפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה