אולטרסאונד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כארבעה חודשים גילו אצלי עובר שלא התפתח בשבוע 7+2 ונאלצתי לאחר מכן לעבור הפלה שהתחילה עם כדורים והתמשכה חודשיים וחצי עד הניתוח שבדיעבד היה בלתי נמנע. בתקופה הזאת נחשפתי לפורום הזה וקראתי בעיקר למצוא סיפורים דומים, להבין מה בכלל קרה בכל התהליך הנורא הזה, ולהתעודד.
    לשמחתנו גילינו בתחילת החודש שאני שוב בהריון, רק שהפעם השמחה מהולה בחששות כבדים, היות והנסיון הראשון שלנו בהריון הסתיים באופן טרגי.
    שבוע הבא קבעתי תור לאולטרסאונד, ביום שאני אמורה להיות שוב בשבוע 7+2. אף תאריך אחר לא הסתדר, ויצא שאני אצטרך ללכת דווקא ביום הזה. אני לא יודעת מה זה אומר, אני מקווה שהפעם יהיו בשורות טובות יותר.
    אני בקושי ישנה בלילות, רוצה כבר להגיע למועד של הבדיקה ומתפללת לשמוע שהכל תקין ויש דופק. יש לי כל כך הרבה עיסוקים אחרים ודברים שיכולים להסית את תשומת הלב, אבל אני לא מסוגלת להתמקד בכלום ורק רוצה כבר להגיע ליום הבדיקה.
8 תגובות
עמוד 1
  • המון בהצלחה והלוואי שהכל יהייה תקין

• מחזיקה לך אתבעות שהכל יצא תקין
    אולי דווקא התאריך הזה בשביל שיהיו לך בשורות טובות ותשכחי מהניסיון הראשון שלא צלח...

תהי חזקה!
  • מחזיקה לך אצבעות להריון ארוך ותקין וידיים מלאות בסופו. אין כמעט אף אישה שאין לה בהיסטוריה שלה אירוע דומה לשלך, זה ממש לא אומר כלום על ההריון הנוכחי.. שיהיה בהצלחה
  • תחשבי חיובי! אני מחזיקה לך אצבעות
    בשורות טובות אמן!!
  • אני לצערי עברתי גם הפלה כואבת
    בשבוע 12 גרידה
    ניסיון שני נקלטתי לאחר חודשיים
    הריון תקין ועדן יפייפיה אחת תודה לאל הטוב!

• תודה בנות על החיזוקים!
    עוד כמה ימים לבדיקה, אעדכן תוצאות.
  • תודה על החזקת האצבעות,
    היינו בבדיקה, הרופאה קבעה שהשבוע 7+3, העובר תקין ויש דופק.
    פיו.
    תודה לאל.
    פעם ראשונה שראיתי דופק של עובר, זה היה מקסים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה