טיפול ivf ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,

זאת פעם ראשונה שאני רושמת אבל עוקבת כבר מספר ימים.
    השבוע עברתי פעם ראשונה שאיבה ומחר יש לי החזרה.
    אתמול הרופא אמר לי שיש 6 עוברים והוא יחזיר אחד
    אני מעוניינת להחזיר שניים והרופא לא ממש ממליץ.

אני לא יודעת מה לעשות.
    (אם אחד לא ייתפס)???

ואיך מעברים את הזמן עד הבדיקת בטא???
5 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל המוןבהצלחה.כמות העוברים המוחזרים תלויה בגיל.מגיל 35מחזירים 2.אני כרגע מנסה לעביר את הזמן הייתה לי החזרה ביום חמישי ואוףףף הזמן לא עובר
  • היי תודה על המידע.

כל הנושא חדש וממש מפחיד.
    מנסה כל שלב ושלב בצורה רגועה- אבל זה קשה.
    ביום יום שלי אני בנאדם לא רגוע ובכלל עם הטיפול.

הגוף שלי לקח את הטיפול די קשה מקווה שהוא יחזור לעצמו.
  • היי מתוקה וברוכה הבאה לשהות קצרצרה. שיהיה לך המון בהצלחה דבר ראשון. בקשר להחזרת עוברים גם אני שמעתי שמחזירים שניים רק מגיל מסויים אבל לי החזירו שניים ואני בת 27... אבל, תסמכי על הרופא שלך הוא בטוח יודע מה כדאי לעשות.... בהצלחההההההה
  • בהצלחה מאמי זה החודש חיובי שלנו...תראי אני בטיפול שני
    בראשון החזירו 1 ועכשיו 2 ואני בת 22 מקווה שיצליח לך על הפעם הראשונה ה" הוא זה שמחליט
    רק בשורות טובות אהובה בהצלחה
  • תודה רבה על התמיכה.

באמת מקווה שזה חודש מזל כי אנחנו מנסים ליכנס להריון כבר די הרבה זמן וכל חודש שהמחזור מגיע - מגיע גם הבכי והדיכאון.

באמת שמנסה לעבור את זה בצורה רגועה.
    ומחר אני ידבר שוב עם הרופא לפני ההחזרה ונראה מה הוא יגיד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה